Βόλος: 8χρονη με αλλεργικό σοκ διασωληνώθηκε και δίνει μάχη για να ζήσει

Νεότερη ενημέρωση: Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση η 8χρονη μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου από τον Βόλο, καθώς υπέστη αλλεργικό σοκ από τροφή.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου ένα 8χρονο κοριτσάκι μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη. Αυτήν την ώρα οι γιατροί του Νοσοκομείου δίνουν μάχη για να κρατήσουν το παιδί στην ζωή.

H 8χρονη διασωληνώθηκε και δίνει μάχη για τη ζωή της

Σύμφωνα με το taxydromos.gr , η 8χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα σήμερα το πρωί στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως υπέστη αλλεργικό σοκ. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, η 8χρονη διασωληνώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η άμεση διακομιδή της στο Νοσοκομείο του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 8χρονη θα μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Πώς προκλήθηκε το συμβάν

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ η 8χρονη  υπέστη αναφυλακτικό σοκ, ενώ βρισκόταν στο σχολείο της, στο Βελεστίνο Μαγνησίας. Όπως έγινε γνωστό, αμέσως ενημερώθηκαν οι γονείς του και ο πατέρας του, που το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου όπου οι γιατροί έκριναν σκόπιμο να διακομιστεί αρχικά στο Νοσοκομείο Βόλου. Το παιδί υπέστη τέσσερις φορές ανακοπή καρδιάς.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν η 8χρονη αντιμετωπίζει κάποιου είδους αλλεργία. Οι πληροφορίες λένε πάντως, ότι λίγο πριν υποστεί το αναφυλακτικό σοκ, είχε καταναλώσει μια τυρόπιτα.