Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα Βόλτα στ' αστέρια: Απολαμβάνουμε οικογενειακώς όλο τον Ιούλιο βραδινές ξεναγήσεις στο Αστεροσκοπείο Θησείου και Πεντέλης

Βόλτα στ' αστέρια: Απολαμβάνουμε οικογενειακώς όλο τον Ιούλιο βραδινές ξεναγήσεις στο Αστεροσκοπείο Θησείου και Πεντέλης

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και το Αστεροσκοπείο Πεντέλης στο πλαίσιο των θερινών του ξεναγήσεων ανοίγουν τις πόρτες τους και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στις βραδινές θερινές ξεναγήσεις τους.

Για το Αστεροσκοπείο Θησείου

Οι προγραμματισμένες βραδινές ξεναγήσεις του Ιουλίου, οι οποίες περιλαμβάνουν και παρατήρηση από το τηλεσκόπιο Δωρίδη καιρού επιτρέποντος, γίνονται σε ομάδες με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, περίπου 40 άτομα η κάθε ομάδα και διεξάγονται κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και ΣάββατοΔεν γίνονται κρατήσεις θέσεων και τηρείται σειρά προτεραιότητας μέχρι την πλήρωση των διαθέσιμων θέσεων. Οι ξεναγήσεις ξεκινούν στις 21:00 και κάθε 30 λεπτά, ως τις 22:30. Συνιστάται οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται 15 λεπτά πριν την έναρξη της κάθε ξενάγησης.  Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για παιδιά 5 ετών και άνω.

Το κόστος ξεναγήσεων είναι 5€ για ενήλικες, 2.5€ για παιδιά, μαθητές και φοιτητές και δωρεάν για ανέργους (με επίδειξη κάρτας ανεργίας) και ΑΜΕΑ.

Για το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Οι προγραμματισμένες βραδινές ξεναγήσεις του Ιουλίου,  θα διεξαχθούν την Πέμπτη 11 Ιουλίου, το Σάββατο 13 Ιουλίου, την Κυριακή 14 Ιουλίου, την Πέμπτη 18 Ιουλίου, την Παρασκευή 19 Ιουλίου και το Σάββατο 20 Ιουλίου στις 20:00.  Τηρείται σειρά προτεραιότητας μέχρι την πλήρωση των διαθέσιμων θέσεων.  Το πρόγραμμα για το κοινό είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 8 ετών.

Τιμή εισόδου 5€ (άνεργοι και ΑΜΕΑ δωρεάν).

Κέντρο Επισκεπτών Θησείου

Λόφος Νυμφών Θησείο

210-3490160 και  210-3490036

Κέντρο Επισκεπτών Πεντέλης

Βασ. Παύλου & Ι. Μεταξά, Πεντέλη

210-8109107 και 210-3490022


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.