“Βόμβες” Κατερινόπουλου για την εκταφή της Μαλένας – Θα γίνει τεστ πατρότητας; – Ανατροπή με το ματωμένο πανάκι της Ίριδας

Ο Κατερινόπουλος ξεσπαθώνει και αποκαλύπτει "αβολες" αλήθειες για τον Μάνο και τη Ρούλα

Σήμερα, Μ. Τρίτη ήταν προγραμματισμένο να γίνει η εκταφή της Μαλένας, καθώς πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από τον θάνατό της. Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη κάτι που προκάλεσε τα σχόλια του Θανάση Κατερινόπουλου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Γιατί δεν έγινε η εκταφή της Μαλένας;

Όπως έγινε αρχικά γνωστό ο παππούς της Μαλένας ζήτησε από τον δήμο να αναβάλει την εκταφή, καθώς είναι Μεγάλη Εβδομάδα. Eκτός από επιθυμία της οικογένειας να μην γίνει εκταφή, και από πλευράς δικαστικών αρχών φέρεται να έχει παγώσει η συγκεκριμένη διαδικασία. Σημειωτέον ότι με δεδομένο το ενδεχόμενο της νεότερης ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού του παιδιού, έχει κριθεί σκόπιμο να αναβληθεί η οποία ενέργεια αυτή την περίοδο.

Η αποκάλυψη για το μνήμα των παιδιών

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος όμως αποκάλυψε ότι υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις από πλευράς του Μάνου Δασκαλάκη που δεν έχουν ικανοποιηθεί για να γίνει η εκταφή.

Μάλιστα, όπως διευκρίνισε και η δημοσιογράφος  Ρούλας Κουσκουρή ο Μάνος Δασκαλάκης έχει δώσει ένα αρχικό ποσό σε νεκροταφείο, όπου αγοράστηκε ιδιωτικός τάφος και θάφτηκαν εκεί η Τζωρτζίνα και η Ίριδα, όμως οφείλει ένα υπόλοιπο με αποτέλεσμα το νεκροταφείο να μη δέχεται να γίνει η μεταφορά των οστών της Μαλένας στον τάφο που έχουν θαφτεί οι αδελφούλες της.

“Βόμβες” Κατερινόπουλου για τεστ πατρότητας

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος για ακόμη μια φορά έστρεψε τα βέλη του στον Μάνο Δασκαλάκη και σχολίασε σκωπτικά την όλη του στάση που συνεχίζει να δημιουργεί ερωτηματικά.

«Σήμερα έπρεπε να γίνει μια διαδικασία, η οποία είναι οδυνηρή για κάθε πατέρα, η εκταφή της Μαλένας. Όμως μαθαίνω ότι ο πατέρας είχε αναλάβει μια υποχρέωση προς τον δήμο να πληρώσει ένα ποσό για να γίνει αυτό, το οποίο δεν το έχει κάνει. Και ρωτώ… είναι πατέρας ή φερόμενος πατέρας;»είπε ο κ. Κατερινόπουλος.

Θα γίνει τεστ πατρότητας;

Τέλος ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε πως δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να γίνουν ενέργειες όσον αφορά στην εξέταση DNA από την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη.

Ανατροπή με το ματωμένο πανάκι της Ίριδας

Με σημερινές του δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1  ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γ. Αναστασόπουλος, αποκάλυψε ότι  υπάρχει μαρτυρία ότι το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια της Ίριδας μετά το θάνατό της το είχαν δει κι άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι έσπευσαν στο σπίτι όταν ενημερώθηκαν ότι κάτι έχει συμβεί στο παιδί. Με αλλά λόγια το πανάκι δεν βρέθηκε την επόμενη μέρα του θανάτου του μωρού όπως ισχυρίστηκαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδερφή της.

Μάλιστα όπως επισημαίνεται οι μάρτυρες υποστηρίζουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου το παρέδωσε στις αρχές αναγκαστικά για να μην κινήσει υποψίες. Υπενθυμίζεται ότι το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του μωρού και στο οποίο βρέθηκαν κηλίδες αίματος αποτελεί βασικό στοιχείο για τη λύση του γρίφου του θανάτου της.

«Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στο σπίτι και είδαν τη Ρούλα και τον Μάνο να κάνουν ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα. Είδαν επίσης και το επίμαχο πανάκι. Γι’ αυτό και λένε τώρα ότι η Ρούλα αναγκάστηκε να πει στην αδελφή της να το παραδώσει στην ασφάλεια γιατί αν το έκρυβε πιθανόν να κινούσε υποψίες», είπε ο κ. Αναστασόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Ο πατέρας Διονύσιος δεν θα ξεχάσει την Ανάσταση του 2011 όταν ο 7χρονος γιος του χτυπήθηκε από φωτοβολίδα

Συναγερμός στην Ευρώπη: Εξαπλώνονται τα κρούσματα οξείας ηπατίτιδας – “Καμπανάκι” από τους ειδικούς

Γιατί ο Μάνος επιχείρησε να αποκρύψει τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Οι αντιφάσεις και τα ψέματα(;) που θα συζητηθούν