Βρήκαμε τη λύση στο συνεχές τσιμπολόγημα των παιδιών κατά τη διάρκεια της ημέρας

Η σωστή διατροφή των παιδιών είναι ένα ζήτημα που απασχολεί όλους τους γονείς, οι οποίοι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διασφαλίσουν την υγιή ανάπτυξη των απογόνων τους. Ένας από τους “εχθρούς” της σωστής διατροφής είναι το συνεχές τσιμπολόγημα των παιδιών κατά τη διάρκεια της ημέρας, που μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη πρόσληψη θερμίδων και ανεπιθύμητη αύξηση του σωματικού βάρους.

Συνήθως το απόγευμα είναι η ώρα που τα παιδιά έχουν την τάση να τσιμπολογούν, είτε γιατί πεινάνε είτε από λαιμαργία. Αυτό το τσιμπολόγημα πρέπει οι γονείς να το κατευθύνουν, έτσι ώστε να γίνεται σε καθορισμένη ώρα και ποσότητα, δηλαδή να μην γίνεται άστατα και πάντα με υγιεινές επιλογές. Τα ενδιάμεσα σνακ είναι πολύ σημαντικά ως προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς τα εφοδιάζουν με ενέργεια ανάμεσα στα κυρίως γεύματα. Τηρήστε ένα σταθερό πρόγραμμα γευμάτων, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών για 3 κυρίως γεύματα και 2-3 ενδιάμεσα σνακ. Είναι πολύ σημαντικό τα σνακ να παρέχουν στα παιδιά εκτός από ενέργεια και βιταμίνες, μέταλλα, φυτικές ίνες και άλλα απαραίτητα στοιχεία για τη σωστή λειτουργία και ανάπτυξη του οργανισμού τους.

Επιδόρπιο γιαουρτιού Danonino Φράουλα – Βερίκοκο & Danonino Mix Μπανάνα – Φράουλα – Βερίκοκο

Το απογευματινό σνακ είναι τόσο σημαντικό για τα παιδιά όσο και τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας. Το Danonino, το παιδικό επιδόρπιο γιαουρτιού που ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες γονέων και παιδιών, αποτελεί ένα ισορροπημένο απογευματινό σνακ με διατροφική ποιότητα που βελτιώνεται συνεχώς και με ποικιλία γεύσεων για να ικανοποιεί όλα τα γούστα!

Ρόφημα επιδορπίου γιαουρτιού Danonino Drink Μπανάνα & Danonino Drink Φράουλα

Το ασβέστιο και η βιταμίνη D είναι ζωτικής σημασίας για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών και τη δημιουργία γερών οστών. Όμως, ο οργανισμός δεν μπορεί να παράγει μόνος του ασβέστιο, ενώ το χρειάζεται. Αυτό που πρέπει να κάνετε ως γονείς είναι να κατευθύνετε το παιδί σας να παίρνει την απαραίτητη καθημερινή ποσότητα μέσα από μια ισορροπημένη διατροφή που θα περιλαμβάνει γαλακτοκομικά προϊόντα. Το επιδόρπιο γιαουρτιού και το ρόφημα επιδορπίου γιαουρτιού Danonino αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για το απογευματινό σνακ, βάζοντας τέλος στο τσιμπολόγημα των παιδιών και στην ανησυχία των γονέων για τα διατροφικά “παραστρατήματα” τους.

Η συνταγή του Danonino αναπτύχθηκε, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών για τη δημιουργία γερών οστών. H σύνθεσή του προσαρμόζεται σε συγκεκριμένες ανάγκες των παιδιών, σε περισσότερες από 35 χώρες όπου διανέμονται τα προϊόντα, ενώ τα τεχνητά χρώματα και αρώματα που προκαλούν “πονοκέφαλο” στις μαμάδες δεν έχουν θέση στο γευστικό και άκρως απολαυστικό μέχρι την τελευταία κουταλιά Danonino!

Πρόσφατα, η συνταγή προσαρμόστηκε εκ νέου, με σκοπό να μειωθεί το επίπεδο λίπους σε 1,5γρ. ανά μερίδα, ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις επιταγές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, συμβάλλοντας στη μείωση του προβλήματος της παιδικής παχυσαρκίας.

Κι αν εμείς οι μαμάδες επιμένουμε στα διατροφικά οφέλη των προϊόντων που απευθύνονται στα παιδιά μας, για εκείνα αρκεί μόνο μία δοκιμή για να τα ξεχωρίσουν και να τα αγαπήσουν! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευθείτε το ένστικτο των παιδιών σας και η επιλογή τους είναι βέβαιο ότι θα σας αποζημιώσει!