Χαλκίδα: “Έφυγε” 45χρονη μητέρα δύο μικρών παιδιών

Χαλκίδα: "Έφυγε" 45χρονη μητέρα δύο μικρών παιδιών

Μια 45χρονη Χαλκιδέα και μητέρα δύο παιδιών άφησε πριν από μερικές ώρες απρόσμενα την τελευταία της πνοή. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της όταν αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη δυσφορία, με πόνους και δύσπνοια.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας έχει σοκαριστεί από το συμβάν, καθώς η 45χρονη ήταν γνωστή λόγω της εργασίας της σε κατάστημα καλλυντικών.

Η μητέρα υπέστη ανακοπή στον αξονικό τομογράφο

Τη γυναίκα μετέφερε με το αυτοκίνητο ο σύζυγος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για να κάνει εξετάσεις. Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που έκανε αξονική τομογραφία και άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τον σύζυγο της ότι υπέστη ανακοπή καρδιάς λόγω πνευμονικής εμβολής μέσα στον αξονικό τομογράφο κάτι που αναφέρεται και ως αιτία θανάτου. Απαρηγόρητος ο σύζυγος της δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 45χρονη έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Έδειχνε, όμως, να έχει “κερδίσει” τη νόσο λαμβάνοντας φαρμακευτική αγωγή και πραγματοποιώντας πολύχρονες θεραπείες.

Η κηδεία της έγινε στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος στη περιοχή του Μπαταργιά Χαλκίδας.

Διαβάστε ακόμα:

Οι σχολικές αυλές του μέλλοντος βρίσκονται…στην Λάρισα και ανυπομονούμε να τις δούμε σε όλα τα σχολεία!

«Encanto»: Στα σινεμά η ταινία που μας διδάσκει ότι είναι τέλειο να μην είμαστε τέλειοι!

Τετραπλάσιος ο κίνδυνος γέννησης νεκρού βρέφους από έγκυο με μετάλλαξη Δέλτα