Χριστούγεννα στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

Γιορτινές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια με προβολές ταινιών, παιδικές δραστηριότητες, μουσική και βιωματικές δράσεις.

Το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή έχει ετοιμάσει και για τις φετινές γιορτές ένα πλούσιο και διασκεδαστικό πρόγραμμα με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια

 

Από τις 22 Δεκεμβρίου και έως τις 5 Ιανουαρίου, οι επισκέπτες του Μουσείου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κλασικές Χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος, να πάρουν μέρος σε δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά και οικογενειακές ξεναγήσεις, να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από την αφήγηση παραμυθιών, να παρακολουθήσουν συναυλίες από την Χορωδία των Μικρών Μουσικών του Ωδείου Αθηνών και την Big Band του Δήμου Αθηναίων και να συμμετέχουν σε βιωματικές δράσεις.

Παράλληλα, οι Χριστουγεννιάτικες προτάσεις του Πωλητηρίου προσφέρουν πολλές ιδέες για πρωτότυπα και ιδιαίτερα δώρα, ενώ ειδικά για την περίοδο των γιορτών το Καφέ-Εστιατόριο του Μουσείου θα υποδέχεται τους επισκέπτες του με πολλές Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, όπως και το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, ξεκινώντας από τις 10.30 το πρωί, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή θα προβάλλονται κλασικές ταινίες για όλη την οικογένεια όπως Home Alone, Fantasia 2000, Lion King, Mary Poppins, E.T. the ExtraTerrestrial, Singinin the Rain, Nightmare before Christmas, 101 Dalmatians και άλλες.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών και για αγορά εισιτηρίων εδώ