Χριστουγεννιάτικα Bazaars 2017: Κάνουμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας για καλό σκοπό

Τα χριστουγεννιάτικα bazaars αποτελούν θεσμό εν όψει εορτών και πραγματοποιούνται για καλό σκοπό.

Οι επισκέπτες όλων των ηλικιών θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε πολύ προσιτές τιμές – πανέμορφα αντικείμενα, χρηστικά και διακοσμητικά, ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, παιχνίδια, βιβλία, λιχουδιές, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και βεβαίως πολλά-πολλά γούρια.

Τα bazaars που γίνονται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα αλλά και όλη την Ελλάδα είναι η απόδειξη ότι η πιο μικρή πράξη μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά και να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη ενώ παράλληλα σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σας οικονομικά και να χαρίσετε υπέροχα δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το Infokids.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα Χριστουγεννιάτικα Bazaars στα οποία μπορείτε να κάνετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας φέτος στις γιορτές. Η λίστα θα ανανεώνεται διαρκώς με ό,τι νεότερο ανακοινώνεται.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» επιφυλάσσει πολλές και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις  στους επισκέπτες του, μικρούς και μεγάλους. Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στο Theoxenia Palace Hotel, στη Κηφισιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους στο  Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να βρουν ό,τι πιο όμορφο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, αλλά και να συμβάλλουν στο έργο του Συλλόγου, αφού οι δημιουργοί και τα καταστήματα που συμμετέχουν προσφέρουν μέρος των εσόδων τους στον Σύλλογο.

Συγκεκριμένα στο φετινό Χριστουγεννιάτικο Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα οι: ANAPNOE, ANATOL, A’SHK, BIJOU BIJOU, QUEEN CALLIOPE, CASA, COTTON PRINCE, BESPOKE ATHENS, FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, IORDANIS, KANDARAKIS, KESSARIS, STUDIO KOSTA BODA ILLUM , ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, LOOK @ ME, ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ, MAYA’S WORKSHOP, MANOLO, MARISCHA, MELIA TATAKIS, ΜΕΛΙΣΣΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, MR & SON, NAKASPAPER, HANDMADE WITH LOVE, SADRINE & JΟ, SERKOS, SCAPERDAS & CO, L’ ARTE DI ARTEMIDE, LIPSHOPATHENS, TREASURE BOX BY ANITΤA, TALY’S TALES HANDMADE BAGS, VENETIA VILDIRIDIS, VOURAKIS ANTONIS, VST, ZERTEO, LA FENETRE, SUPER CAKES, WINGS, CHIP & CHIP, PAPASPIROU και DIAMOND CLUB.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων σε πολύ προσιτές τιμές – πανέμορφα αντικείμενα, χρηστικά και διακοσμητικά, ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, παιχνίδια, βιβλία, λιχουδιές, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και βεβαίως πολλά-πολλά γούρια.

Επίσης στο Βazaar θα λειτουργήσουν τα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και του ELPIDA YOUTH, όπου θα διατίθενται το Γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2018, δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Serkos, πολλά μοναδικά  και επώνυμα αντικείμενα σε χαμηλές τιμές, το Δεντράκι της Υγείας, της Ευημερίας και της Τύχης, του οποίου την γλάστρα ζωγράφισαν με πολλή αγάπη τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και πρωτότυπες πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές, μπάλες, στεφάνια και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια, ευχετήριες κάρτες, κοσμήματα κ.α. που δημιούργησαν με πολύ γούστο οι γονείς με τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με τη βοήθεια των εθελοντών. Στο Bazaar θα λειτουργήσουν επίσης τα περίπτερα του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και  του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», με πολλές- και όμορφες εκπλήξεις για τους επισκέπτες.

Πότε: Τρίτη 28 Νοεμβρίου , Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 11.00 π.μ. έως  20.00 μ.μ.

Theoxenia Palace Hotel

Κολοκοτρώνη 34, Κεφαλάρι,

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να δώσουν το παρών στο χριστουγεννιάτικο bazaar που πραγματοποιείται με σκοπό την ενίσχυση του. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το καθιερωμένο ραντεβού δίνεται για τις αρχές Δεκεμβρίου, 1, 2 και 3 του μήνα στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας.

Εθελοντές και φίλοι του Κέντρου έχουν βάλει τα δυνατά τους για να προσφέρουν, σε όσους βρεθούν στην εκδήλωση, σπιτικά γλυκά, χειροποίητα στολίδια, κοσμήματα και γούρια. Στο Bazaar θα τα βρούμε όλα αυτά σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, μαζί με ρούχα και αξεσουάρ. Τα έσοδα από το Bazaar θα συγκεντρωθούν για την ενίσχυση του οικοτροφείου, που έχει μοναδικό σκοπό και όραμα, την εξασφάλιση της καθημερινής και αξιοπρεπούς διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενεί.

Ωρες λειτουργίας του Bazaar:

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 12:00 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ., Σάββατο 2 Δεκεμβρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ. και την Κυριακή οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 10:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας

Σ. Καράγιωργα 2 & Λ. Ποσειδώνος, Γλυφάδα

Φιλανθρωπικό Bazaar Γυμνάσιο – Λύκειο ΩΘΗΣΗ

Οι μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Ώθηση, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, διοργανώνουν ένα πρωτοπόρο και φιλότεχνο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία των μαθητών του Γυμνασίου-Λυκείου ΩΘΗΣΗ πρόκειται να λάβει χώρα το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, από τις 10:30 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Σχολείου στη Σταμάτα. Οι μαθητές, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, διοργανώνουν, ένα πρωτοπόρο και φιλότεχνο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του πνεύματος των Χριστουγέννων, μέσα από την ευαισθητοποίηση της Σχολικής Κοινότητας σε θέματα εθελοντισμού, φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης. Η ιδιαιτερότητα του εγχειρήματος έγκειται στο γεγονός πως οι ίδιοι οι μαθητές σχεδιάζουν και δημιουργούν αρκετά από τα προϊόντα που προσφέρουν. Κοσμήματα & γούρια σε μπρούτζο εμπνευσμένα από παλιά παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιολογικά αρωματικά σαπούνια, κοσμήματα, παραδοσιακά γλυκίσματα και second-hand βιβλία, είναι μόνο μερικά από τα πολύτιμα αγαθά που θα προσφέρονται στους επισκέπτες του κοινωφελούς Bazaar.

Την εκδήλωση αγκαλιάζουν οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες της χορωδίας των μαθητών του Σχολείου με παραδοσιακά κάλαντα, της Χορωδίας των μαθητών της Σχολής Μάνου, της Χορωδίας των Eκπαιδευτηρίων Καλάνδρου και Live Jazz Trio (Γιάννης Παπαδόπουλος – Πιάνο, Λεωνίδας Σαραντόπουλος – Φλάουτο, Αποστόλης Παρασκευόπουλος – μπάσο).

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στα πλαίσια του Bazaar πατώντας εδώ

Γυμνάσιο – Λύκειο ΩΘΗΣΗ
Μαρμαρά 7 – 9 , Σταμάτα Αττικής
210 81 44 137 – 138

22η Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εορταγορά στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης διοργανώνουν για 22η συνεχή χρονιά τη Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εορταγορά που έγινε θεσμός, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 από τις 10:00 έως τις 16:00, στον χώρο των Εκπαιδευτηρίων, στους Ελαιώνες Πυλαίας.

Τα χρήματα και τα «Πακέτα αγάπης» που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων ΕΛΕΠΑΠ, στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι, στον σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή», στο Δημοτικό Σχολείο  Ίμβρου και  στα κοινωνικά παντοπωλεία και συσσίτια τριών Ιερών Ναών της πόλης μας.

Ελάτε όλοι για να περάσουμε μαζί μια μέρα γιορτής, μέρα χαράς, μέρα αγάπης, ελπίδας και προσφοράς. Ελάτε να αγκαλιάσουμε όλους όσοι μας χρειάζονται και…να διαλέξουμε τα δώρα μας.

Δείτε περισσότερα για το bazaar εδώ

Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης
Ελαιώνες Πυλαίας
2310 300002

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Ιδρύματος Θεοχαράκη

Το Ίδρυμα Θεοχαράκη διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar με καλλιτεχνικές δημιουργίες και πολλά Χριστουγεννιάτικα δώρα το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου ! Θα ακούσουμε υπέροχα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη Χορωδία του Ιδρύματος και θα απολαύσουμε ζεστά μελομακάρονα στο Merlin Cafe!

Πότε: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, 10.00-22.00

Ίδρυμα Θεοχαράκη
Βασ.Σοφίας 9 & Μέρλιν 1,

Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Αρωγής

Ο Δήμαρχος Αχαρνών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρωγής, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των παιδιών της Αρωγής και το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αρωγή μας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του κέντρου, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις λειτουργικές ανάγκες του Κέντρου.

Πότε: Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 10:00- 19:00

ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ “ΑΡΩΓΗ”

Πλαταιών 23Α & Μπόσκιζας, Αχαρνές

2102404444

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Καρδιάς για παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες “Η Αγία Σοφία”, που έχει ως κύριο σκοπό την στήριξη των καρδιοπαθών παιδιών και των οικογενειών τους, καθώς και την φροντίδα για την απρόσκοπτη λειτουργία του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου της Ελλάδας, στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία”, διοργανώνει χριστουγεννιάτικο παζάρι στον Ι.Ν. Φανερωμένης Χολαργού.

Πότε: 3 Δεκεμβρίου 10:00 – 18:00

Ι.Ν. Φανερωμένης Χολαργού
Φανερωμένης και Βουτσινά
2106511821

Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το ΚΑΖ

Το Χριστουγεννιάτικο bazaar του ΚΑΖ (Καταφύγιο αδέσποτων ζώων) διοργανώνεται στις 2 και 3 Δεκεμβρίου στο Θέατρο 104, στο Γκάζι (Αίθουσα Open Space). Οι επισκέπτες μαζί με τους τετράποδους φίλους τους θα μπορούν να αγοράσουν χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι, ρουχισμό, υπόδηση, είδη pet, χριστουγεννιάτικα στολίδια από τους εθελοντές του σωματείου αλλά και σπιτικές λιχουδιές.


Ώρες λειτουργίας
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου: 10.00-20.00
Κυριακή 3 Δεκεμβρίου: 10.00-18.00

Θέατρο 104,

Ευμολπιδών 41, Γκάζι

Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το Σύνδεσμο Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας

Ο Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας, για ακόμα μια χρονιά διοργανώνει το χριστουγεννιάτικο παζάρι του, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου . Βόλτες με τα άλογα, παιδότοπος, facepainting, λαχειοφόρος αγορά, μουσική, φαγητό, ποτό και πολλά δώρα περιμένουν τους επισκέπτες από νωρίς το πρωί της Κυριακής, συνδυάζοντας αγορές και διασκέδαση.

Πότε: Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 9.00-16.00

Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας
Λ. Παναγιώτη Κανελλοπουλου 10, Γουδή

Χριστουγεννιάτικο Bazaar SAPT Hellas

Ελάτε στο bazaar και ενισχύστε την προσπάθειά μας στα σχολεία και στα ιδρύματα για παιδιά ή ενήλικες με αναπηρίες. Διανύουμε τον δέκατο-τρίτο χρόνο «ζωής» μας ως οργάνωση και είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το έργο αυτό.

Οι σκύλοι της ομάδας μας συμβολίζουν πολλά και «διαδίδουν» καθημερινά πολλά σημαντικά μηνύματα, διότι εκτός από ημίαιμοι, ήταν όλοι τους κάποτε αδέσποτοι, έχουν υιοθετηθεί και εκπαιδευτεί  και βοηθούν παιδιά και μεγάλους ευαισθητοποιώντας τους και προσφέροντας σε ΑμεΑ θεραπευτική επαφή (Pet-Assisted Therapy).

Πότε: ΣΑΒΒΑΤΟ 2 Δεκεμβρίου 10:30 – 21:00 και ΚΥΡΙΑΚΗ 3 Δεκεμβρίου 10:30 – 19:00

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα, Μαρούσι

Χριστουγεννιάτικα Bazaar Κολλέγιο Ανατόλια

 

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Anatolia College ξεκίνησε τη δεκαετία του ’30, για να υποστηρίξει τους προσφυγικούς πληθυσμούς που είχαν μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή και με το πέρασμα του χρόνου αναδείχθηκε σε μία από τις πιο επιτυχημένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης.

To Bazaar πραγματοποιείται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με την εθελοντική συμμετοχή μαθητών και εργαζομένων και των τριών εκπαιδευτικών βαθμίδων του Κολλεγίου Ανατόλια – Anatolia Elementary School, Ενιαίο Γυμνάσιο και Λύκειο & International Baccalaureate Diploma Program, ACT – American College of Thessaloniki.

Πότε: Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, 15:00 – 19:00

Makedonia Hall

Πυλαία, Χορτιάτης

Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το «Ξεblogάρισμα»

Για 10η συνεχή χρονιά τo «Ξεblogάρισμα» διοργανώνει το χριστουγεννιάτικο bazaar του, στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου.

Εκεί οι επισκέπτες θα βρουν έργα τέχνης κρατουμένων, χριστουγεννιάτικα χειροποίητα στολίδια, σπιτικά λικέρ, τσίπουρα και ρακόμελα, βιολογικές μαρμελάδες, παραδοσιακά γλυκά και κουλουράκια. Ακόμη, πολλούς τίτλους βιβλίων, καθώς και ρούχα από δεύτερο χέρι, είδη διακόσμησης, κοσμήματα και πολλά άλλα, σε χαμηλές τιμές. Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος θα διεξαχθεί και η λαχειοφόρος με πολλά δώρα, όπως διαμονή σε ξενοδοχεία, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, θεραπευτικές συνεδρίες, χειροποίητα κοσμήματα, καλλυντικά κ.ά.


Ώρες λειτουργίας
Σαββατο 9 Δεκεμβρίου: 11.00-20.00
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου: 11.00-18.00

Κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων,

Ερμού 134, Θησείο

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Αγορά (Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ, στο σταθμό «Σύνταγμα».

Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2017 από τις 8 π.μ. έως τις  9 μ.μ

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Αγκαλιάς και θα έχουν μεγάλες ευκαιρίες αγορών (χειροποίητες δημιουργίες, χριστουγεννιάτικα δώρα, χριστουγεννιάτικα γούρια, διακοσμητικά είδη, βιβλία, εικόνες, παραδοσιακά προϊόντα, σπιτικά γλυκά, παιχνίδια, καλλυντικά, μπιζού, ρούχα για παιδιά και για μεγάλους).

Με τις αγορές σας ενισχύετε το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο του Συλλόγου και εξασφαλίζετε καλύτερη ποιότητα ζωής στα παιδιά της Αγκαλιάς.

Σας περιμένουμε όλους!

Για το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά

Λεωφόρος Αθηνών 84, 10441 Αθήνα

210 8828788, Φαξ 210 8235121

Bazaar Δρόμοι Ζωής

Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017, στο Γκάζι, πραγματοποιείται για δέκατη έκτη χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της εθελοντικής οργάνωσης «Δρόμοι Ζωής».Το 87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Ορφέως 58,  118  54, Σταθμός Μετρό «Κεραμεικός», έξοδος Κων/πόλεως) φιλοξενεί για ακόμη μια φορά την εκδήλωση.

Το Bazaar, θεσμός πλέον για τους εθελοντές και τους φίλους μας, αποτελεί τη μοναδική χρηματοδοτική πηγή της Οργάνωσης και εξασφαλίζει την ετήσια λειτουργία του Κέντρου Επικοινωνίας των Δρόμων Ζωής (Γαργηττίων 12, Γκάζι) που ασχολείται εδώ και 21 χρόνια με τη στήριξη ων παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν συνθήκες αποκλεισμού και ανέχειας στον Κεραμεικό, το Γκάζι, το Βοτανικό, το Μεταξουργείο. Ένα Bazaar «Γιορτή» για τους εθελοντές, τα παιδιά του Κέντρου και τους επισκέπτες, δίνει την ευκαιρία για χριστουγεννιάτικες αγορές, καλαίσθητες και ποιοτικές, με έμφαση στον γαστρονομικό του χαρακτήρα. Οι εθελοντές εργάζονται όλο το χρόνο για τα κοσμήματα, τα πλεκτά, τα αξεσουάρ, τα γλυκίσματα, τα λικέρ και όλες τις ξεχωριστές σπιτικές παρασκευές που προσφέρονται σε συσκευασία δώρου για τα Χριστούγεννα. Το μπαρ του μπαζάρ αποτελεί σημείο συνάντησης των επισκεπτών που ανανεώνουν ετησίως το ραντεβού τους για να γιορτάσουν με αλμυρές και γλυκές γεύσεις, εδέσματα ελληνικής, ανατολίτικης, ιταλικής, μεξικάνικης κι εν γένει έθνικ κουζίνας, καφέ, τσάι, ζεστό κρασί, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Προσεγμένα αντικείμενα από «δεύτερο χέρι» διατίθενται  σε πολύ προσιτές τιμές. Το «Μικρό βιβλιοπωλείο» μας, ευκαιρία για βιβλιόφιλους να ανακαλύψουν πολύτιμους θησαυρούς από μεταχειρισμένα βιβλία κάθε γούστου.

Στο πλαίσιο του Bazaar, και τις δυο ημέρες διοργανώνονται για τους μικρούς επισκέπτες μας, στον πρώτο όροφο του Σχολείου, πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, δωρεάν.  Το «Εργαστήρι των Ξωτικών» με εργαστήρια και δημιουργική απασχόληση, Παράσταση Καραγκιόζη το Σάββατο 6.00-7.00μ.μ., Θεατρική παράσταση από τα παιδιά των Δρόμων Ζωής την Κυριακή 1.00-2.00μ.μ. .
Ωράριο: Σάββατο 16 Δεκεμβρίου: 10:00-22:00,
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου: 10:00-20:00

87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Ορφέως 58,  118  54, Σταθμός Μετρό «Κεραμεικός», έξοδος Κων/πόλεως

Ο Σύλλογος Γυναικών Εκάλης βάζει τη δική του Γυναικεία Πινελιά στην πιο ξεχωριστή εορταγορά!

Ο Σύλλογος Γυναικών Εκάλης για 8η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει μία πολύ ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Τα καθιερωμένα πλέον «Χριστούγεννα με Γυναικεία Πινελιά» αποτελούν ένα εορταστικό διήμερο για μικρούς και μεγάλους. Στην εορταγορά σε άκρως Χριστουγεννιάτικο κλίμα, απολαμβάνουμε, διασκεδάζουμε, γευόμαστε απίθανες λιχουδιές και επιλέγουμε τα δώρα μας μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε προσιτές τιμές.

Το διήμερο αυτό φέτος είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όλους, καθώς τα φετινά έσοδα θα διατεθούν για το  «Όλοι μαζί Μπορούμε». Σας περιμένουμε και φέτος να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα

το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 (10:00 – 18:00)

 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 (10:00 – 16:00)

Στο ζεστό περιβάλλον του Life Gallery Athens Hotel & Spa του ξενοδοχειακού ομίλου bluegr, που για άλλη μία χρονιά είναι ο βασικός μας υποστηρικτής, θα μπορέσετε να απολαύσετε τις σπεσιαλιτέ από τον Chef του ξενοδοχείου Θάνο Μωραΐτη, σπιτικές λιχουδιές και χριστουγεννιάτικα γλυκά από τις κυρίες του Συλλόγου, χειροποίητες καραμέλες και γλειφιτζούρια, να αγοράσετε χειροποίητα διακοσμητικά & είδη για το σπίτι, μικρά έργα τέχνης, χειροποίητα κοσμήματα και να προμηθευτείτε τα φυτικά καλλυντικά Thank you Cosmetics.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του διημέρου έχει επιλογές για όλους!

Το Σάββατο 16/12 το πρωινό μας ξεκινάει με την Παιδική Χορωδία της Σχολής Μάνου με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια (11:00).

To συγκρότημα Jazz the 3 of us θα μας κάνει συντροφιά με jazz ήχους και τις δύο ημέρες (13:00 – 16:00).

Ο Στέλιος Πελασγός  θα αφηγηθεί τα παραμύθια «Τι είναι ένα δώρο» για μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 16/12 (14:00 – 15:00) και το «Ο άρχοντας της παγωνιάς» την Κυριακή 17/12 (14:00 – 15:00).

Η παράσταση του αγαπημένου Κουκλοθέατρου από την Θεατρική Ομάδα ΠΑΠΑΛΑΝΓΚΙ «Ο φίλος μου ο Τόμπυ» θα παιχτεί το Σάββατο 16/12 (17:00) και την Κυριακή 17/12 (12:00).

Το καθιερωμένο Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων Μπισκότων θα λειτουργεί και τις δύο ημέρες κατά τις ώρες λειτουργίας του Bazaar.

Όπως και πέρυσι η Black & Decker, μας στηρίζει με τη χορηγία της στο Εργαστήριο με Χριστουγεννιάτικες Ξύλινες Κατασκευές για μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 16/12 (13:00 – 16:30) και την Κυριακή 17/12 (11:00 – 16:00).

Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή συμμετέχουν οι μαθητές της Σχολής Μάνου, το Σωματείο “Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη” και ο Σύλλογος Γονέων του Ιδρύματος ΑΡΩΓΗ.

 

Life Gallery Athens Hotel & Spa

Λ. Θησέως 103, Εκάλη

Μουσικό Bazaar από τη Παιδική Χορωδία Rosarte

Η βραβευμένη από την Ακαδημία Αθηνών παιδική χορωδία Rosarte, στοχεύοντας πάντα ψηλότερα, ετοιμάζεται να διεκδικήσει και μια νέα διάκριση στην επόμενη χορωδιακή Ολυμπιάδα, που θα διεξαχθεί στην Νότια Αφρική στην πόλη Tshwane της Pretoria. (10th world choir games – Tshwane, South Africa 4-14/7/2018).

Η Rosarte είναι ήδη κάτοχος δύο χρυσών Ολυμπιακών μεταλίων (world choirgames GRAZ 2008 & RIGA 2014).   Στα πλαίσια των δράσεων για την υποστήριξη αυτής τους της προσπάθειας, προγραμματίζουν μια σειρά από εκδηλώσεις.

Το Σάββατο και την Κυριακή 16 -17 Δεκεμβρίου οργανώνουν ένα Χριστουγεννιάτικο Μουσικό Bazaar  στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα. Σε αυτόν τον πανέμορφο και ιστορικό χώρο του Δήμου Αθηναίων, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ανοιχτή πρόβα των τμημάτων της Rosarte, καθώς και να στηρίξετε την χορωδία αγοράζοντας από το bazaar, ενώ θα ακούτε ζωντανά τις αγγελικές φωνές των χορωδών !

ΩΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12: 10:00-20:00 ΚΥΡΙΑΚΗ 17/12:10:00-18:30

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΒΑ Rosarte

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Τμήμα 4 (παιδικό – νεανικό)

16:00-16:30

16:30-17:00

17:00-17:30

17:30-18:00

18:30-19:00

19:00-19:30

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 Δεκεμβρίου 2017

Τμήματα 1-2-3 (φωνητικής προετοιμασίας και παιδικό)

11:30-12:00

12:00-12:30

13:00-13:30

13:30-14:00

Καθώς και το παιδικό/νεανικό μας τμήμα: 15:00-15:30

15:30-16:00

16:30-17:00

17:30-18:00

18:00-18:30

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην παρακολούθηση των προβών.

Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα ,

Ηρακλειδών 66, στο παλαιό πιλοποιείο του Πουλόπουλου, στο Θησείο

στάση ΜΕΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη


Χριστουγεννιάτικο Παζάρι διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, 18:00 – 20:00, στο κτίριο του Δημοτικού. Μέσα σε κλίμα γιορτινό και υπό τις μελωδίες χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τη χορωδία του σχολείου  στο παζάρι θα βρείτε:

• Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από τους μαθητές του Δημοτικού
• Δημιουργίες από τα παιδιά του Νηπιαγωγείου
• Λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα
• Εποχιακά δώρα
• Φιλανθρωπικές δράσεις από τους μαθητές του Γυμνασίου & του Λυκείου
• Φιλανθρωπικές οργανώσεις («WWF», «Γιατροί του Κόσμου», «Οι Φίλοι του Παιδιού», «Πόρτα Ανοιχτή», «Σύλλογος Αμυμώνη»)

Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα σε την αγορά ειδών ανάγκης του παιδικού σταθμού του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Παιδιού» και σε αγορά πετρελαίου θέρμανσης για Ιδρύματα της περιοχής μας μέσω της ΜΚΟ «Δεσμός».

Εκπαιδευτήρια Καίσαρη
Βάρη Αττικής (πίσω από τη Σχολή Ευελπίδων).
Δ: ΤΑΧ. ΘΥΡΙΔΑ 4809 Τ.Κ. 19400 – ΚΟΡΩΠΙ
210 9656300-5

ΧΜΑS BAZAAR ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΖΗΡΙΔΗ

To Φιλανθρωπικό Xριστουγεννιάτικο Bazaar της Νέας Γενιάς Ζηρίδη,  θα λάβει χώρα την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου από τις 11:00- 15:00! Ο θεσμός των υποτροφιών στηρίζει έμπρακτα παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς οικονομικά ομάδες, διακρίνονται όμως για τις υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και το ήθος τους. Συγκεκριμένα, η Νέα Γενιά Ζηρίδη με παράδοση 85 χρόνων στην εκπαίδευση, συνεισφέρει στον θεσμό των υποτροφιών, καλύπτοντας το 50% των εξόδων φοίτησης των παιδιών. που θα επιλεγούν για να φοιτήσουν στο σχολείο μας. Το υπόλοιπο 50% καλύπτεται από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το Χριστουγεννιάτικο Βazaar.

Ελάτε με τα παιδιά σας και τους φίλους σας, να τραγουδήσετε με την Χορωδία μας, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, να κάνετε τις αγορές σας- σε συμβολικές τιμές- σε βιβλία, γλυκά, στολίδια, παιχνίδια, κοσμήματα, ποτά και πολλά άλλα.  Παρουσιαστές οι αγαπημένοι Γρηγόρης Γκουντάρας και Γιώργος Λιανός!  Για τους μικρούς μας φίλους, θα υπάρχουν φουσκωτά, face painting, δραστηριότητες από τους νηπιαγωγούς μας, μέχρι και ….πίστα του σκι!

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, από τις 11 και μετά, στις εγκαταστάσεις της Νέας Γενιάς Ζηρίδη…με….Χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη
ΧΡΙΣΤΟΥΠΟΛΗ, ΣΠΑΤΑ,
210.66 85 600

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το «ΑΛΜΑ»

Το ΑΛΜΑ αγαπά τα Χριστούγεννα και δημιουργεί ! Ένα όμορφο γιορτινό κλίμα γεμάτο λαμπιόνια πλάι στη θαλασσινή αύρα της Μαρίνας Φλοίσβου που για μια ακόμη χρονιά φιλοξενεί το bazaar μας. Ραντεβού την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στη  Μαρίνα Φλοίσβου από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ. Πολλές εκπλήξεις & λιχουδιές σας περιμένουν. Δώρισε στους αγαπημένους σου δημιουργίες που κατασκεύασαν με αγάπη & μεράκι τα παιδιά & οι εθελοντές του συλλόγου μας: γιορτινά γλυκά, κοσμήματα, αρωματικά κεριά, γούρια για το 2018 & πολλά ακόμη δώρα. Σας περιμένουμε… γιατί όλοι ΜΑΖΙ με αγάπη και θέληση  μπορούμε να «χτίσουμε» ένα καλύτερο αύριο!

BOBOS CHRISTMAS MARKET

Ένα ξεχωριστό παιδικό market, για τις πιο παραμυθένιες Χριστουγεννιάτικες αγορές. Το Σάββατο 16 & την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου έρχεται στον πανέμορφο, βιομηχανικής αισθητικής χώρο του Pop Up 123 το Bobos Christmas Market. Η  πρώτη αποκλειστικά παιδική Χριστουγεννιάτικη αγορά. Χειροποίητα παιχνίδια, πρωτότυπα παιδικά διακοσμητικά, ενδύματα, αξεσουάρ, βιβλία και πολλά ακόμα, όλα επιλεγμένα με βάση την ποιότητα, την αισθητική και την καινοτομία.

Σκοπός του είναι η δημιουργία μιας πρωτότυπης αγοράς παιδικών προϊόντων από επιλεγμένους συμμετέχοντες καθώς και η προβολή και η ανάδειξη νέων δημιουργών και εταιρειών του χώρου.

Στο χώρο θα βρίσκεται και η γωνιά των παιδιών, όπου οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζωντανέψουν το πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από μια σειρά δημιουργικών δράσεων, χειροτεχνιών και κατασκευών!

Αγορές, παιχνίδι και ευφάνταστες δημιουργίες σε ένα γιορτινό market στο κέντρο της Αθήνας!

​ΕΚΘΕΤΕΣ

Best Quality, Ergani weaving, Φουρφούρι, The Greener Pastures, Helado Derretido,  Koumpi, Lemon Dreamz, Martis, Yiota Nicodimou, Baby Print, Vinylize,  Υoki, Creative Interaction For Kids, Happyfactory.gr., Minimize, Love Play Laugh

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 11.00-20.00

Pop Up 123

Πειραιώς 123, Αθήνα

Μετρό: Κεραμεικός

Τηλέφωνο: 210 3411009, 698 6008523

Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΗ

Το Bobos Arts Festival & Events σας προσκαλεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 12.00, σε ένα πρωτότυπο διαδραστικό, jazz πάρτι στο The Hub Events. Ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι γεμάτο ρυθμό, έρχεται να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους! H μπάντα του Allegro Jazz Band με τους πέντε ταλαντούχους μουσικούς της επί σκηνής, δίνει το ρυθμό, σε ένα διαφορετικό παιδικό πάρτι, με πολύ χορό, μουσικό παιχνίδι και αυτοσχεδιασμό. Χριστουγεννιάτικα και άλλα αγαπημένα μουσικά κομμάτια σε jazz εκτελέσεις, σε ένα live στο οποίο τα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά, συνοδεύοντας τους μουσικούς με αυτοσχέδια μουσικά όργανα και ρυθμικά παιχνίδια.

Μια jazz Χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη κέφι και χορό!:

Γενική είσοδος: 10€

Προπώληση: 8€

The Hub Events

Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα

Μετρό: Κεραμεικός

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Επισκεφθείτε τη Χριστουγεννιάτικη εορτοαγορά του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης 16 και 17 Δεκεμβρίου. Μικροαντικείμενα, χειροποίητες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα στολίδια,  παιχνίδια,  βιβλία, κοσμήματα αλλά και συλλεκτικά αντικείμενα ώστε ο καθένας να βρει τα δώρα που του ταιριάζουν.

Ταυτόχρονα θα ενισχύσετε το έργο και τις δράσεις του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης.

Για τους μικρούς μας φίλους:

 • Σάββατο στις 12:00 Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού με την Μαριλένα Καββαδά
 • Σάββατο 16:00-18:00 Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια για παιδιά 4-6 ετών συνεργασία με το ΙΕΚ Κορέλκο με ελεύθερη συμμετοχή

Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Τριπόδων 23, Πλάκα, 10558, Αθήνα
2103250341

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ΑΛΜΑ στο Athens Metro Mall

Το ΑΛΜΑ αγαπά τα Χριστούγεννα και δημιουργεί !Το Athens Metro Μall βάζει τα γιορτινά του και φιλοξένει το ΑΛΜΑ για άλλη μια χρονιά. Όμορφα φωτεινά στολίδια και υπέροχες δημιουργίες σε περιμένουν! Δώρισε στους αγαπημένους σου δημιουργίες που κατασκεύασαν με αγάπη & μεράκι τα παιδιά & οι εθελοντές του συλλόγου : γιορτινά γλυκά, κοσμήματα, αρωματικά κεριά, γούρια για το 2018 & πολλά ακόμη δώρα. Ραντεβού στο Athens Metro Mall… γιατί όλοι ΜΑΖΙ με αγάπη και θέληση  μπορούμε να «χτίσουμε» ένα καλύτερο αύριο!

Πότε: Πέμπτη 21 & Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 9:00 το πρωί με 9:00 το βράδυ

Athens Metro Mall

Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, 173 43

Αγ. Δημήτριος,

210 9769444

 

14 διάσημοι στηρίζουν το Brand Bazaar του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

 

Ένα bazaar επώνυμων preowned και καινούριων ειδών, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 18:00, στο Ξενοδοχείο King George, για την ενίσχυση του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Μια μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσετε επώνυμες –και όχι μόνο– τσάντες, είδη ρουχισμού, παπούτσια, διάφορα είδη και διακοσμητικά, σε άριστη κατάσταση και ασυναγώνιστες τιμές, για να εκπληρώσουμε όλοι μαζί την ευχή της Ζήνα, 9 ετών, που ευχήθηκε να κάνει πασαρέλα με την αδερφούλα της!

Στη προσπάθεια φέτος συμμετέχουν, με τη πολύτιμη συμβολή της Πρέσβειράς  Φαίης Σκορδά, πλήθος διασήμων με τη δωρεά προσωπικών τους ειδών:

 • Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος), το γαλάζιο πουκάμισο που φορούσε στο
  Survivor Πανόραμα
 • Κωνσταντίνος Αργυρός, γυαλιά ηλίου Pepe Jeans
 • Yvonne Bosnjak, ένα παλτό από την ομώνυμη συλλογή της
 • Πέγκυ Ζήνα, μια ζώνη Burberry
 • Ράνια Θρασκιά, ένα Σταυρό – κόσμημα
 • Έλλη Κοκκίνου, γυαλιά ηλίου Channel
 • Μαρία Κορινθίου, ένα ζευγάρι γόβες Mark Milan
 • Νίκος Μουτσινάς, ένα παλτό Desigual
 • Μαρία Μπακοδήμου, ένα ζευγάρι γόβες Louboutin
 • Μαρία Μπεκατώρου, ένα φουλάρι TOUS
 • Χριστίνα Μπόμπα, ένα φόρεμα της σχεδιάστριας Βάσιας Κωσταρά
 • Δημήτρης Ουγγαρέζος, μια συλλεκτική φωτογραφική μηχανή Wrangler
 • Φαίη Σκορδά, ένα ζευγάρι γόβες Dukas
 • Stan, το βραβείο MAD TV για την κατηγορία Urban Best Video Clip το 2014

Επίσης, θα διατεθούν και καινούρια προϊόντα  προσφορά των: Dukas (ένα ζευγάρι γόβες), MCM (μια τσάντα), Folli Follie, F-Jo, The Code, Chica Loca. Τέλος, θα διατεθούν προς πώληση κάποια από τα φορέματα που σχεδίασε μαζί με το γνωστό σχεδιαστή Laskaris η μικρή μας Μαρία, 10 ετών, που ευχήθηκε να σχεδιάσει τα φορέματα της Έλσας και της Άννας.

 

Πότε: Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 11:00 – 18:00

Ξενοδοχείο King George,

Βασ. Γεωργίου, Σύνταγμα