Ζένια Μπονάτσου: «Δεν βασίστηκα ποτέ στην οικογένεια μας για τα χρήματα. Τελείωσα το σχολείο, δούλεψα και έβγαλα δικά μου”

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου. Η νεαρή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή “Φωλιά των Κούκου” του STAR αναφέρθηκε στην απόφασή της να σταθεί από πολύ μικρή ηλικία στα πόδια της οικονομικά και να μην εξαρτάται από την οικογενειακή περιουσία.

Ειδικότερα, για την απόφασή της να δουλέψει από πολύ μικρή δήλωσε ότι  «Δεν βασίστηκα ποτέ στην οικογένεια για τα χρήματα. Αλλά με το που τελείωσα το σχολείο, πήγα δούλεψα και έβγαλα τα δικά μου λεφτά. Δεν είναι κάτι που το κάνω εγώ, το κάνουν πολλοί. Είναι ωραίο να μαθαίνεις από πολύ νωρίς να στηρίζεσαι στα πόδια σου. Πάντα και χωρίς λεφτά να ήμουν, η αλήθεια είναι ότι δεν θα καθόμουν να παρακαλέσω την οικογένειά μου. Προτιμούσα να κοιμηθώ σε μια φίλη μου δύο μέρες και να περάσουμε καλά και να με φιλοξενήσει, αν εγώ δεν είχα φαγητό στο σπίτι να φάω, αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα οπότε είναι αστείο να λέω εγώ “δεν είχα χρήματα να πάρω ένα ταξί” ή “δεν είχα να φάω».

Για την αγαπημένη της στιγμή στα show του Βλάση Μπονάτσου: «Εγώ είχα τρέλα με τις Hi-5. Τότε ο μπαμπάς μου έκανε το “Πάμε γι’ άλλα” και τον είχα παρακαλέσει να τις φέρει. Όταν τις έφερε, πήγα και ξετρελάθηκα. Υπάρχει βίντεο και κάθομαι και το βλέπω. Μπαίνω στο youtube και βλέπω βίντεο με τον μπαμπά γιατί είναι και πράγματα που δεν τα ήξερα, δεν τα είχα προλάβει».

Για τα ρούχα που έχει κρατήσει από τον πατέρα της αλλά και τη γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη

«Τις ταινίες της γιαγιάς μου δεν τις έχω δει όλες. Η αλήθεια είναι ότι -ντρέπομαι που το λέω- αλλά δεν είμαι φαν του ελληνικού κινηματογράφου. Έχω ρούχα της. Έχω τζιν, τα οποία δεν μου έκαναν τελικά γιατί ήταν πανύψηλη. Από τον μπαμπά μου έχω παρεό, σαλβάρια και 2 – 3 μπλούζες, τα οποία τα φοράω ακόμα».

Δείτε το video με τις δηλώσεις της Ζένιας Μπονάτσου εδώ