Ζέτα Δούκα: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της λίγο πριν γεννήσει την κόρη της Θάλεια

Η Ζέτα Δούκα καμαρώνει ιδιαιτέρως για την μονάκριβη κόρη της Θάλεια, που χθες είχε γενέθλια και έγινε 5 ετών.

Η χαριτωμένη μικρή, καρπός του έρωτα της ηθοποιού με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά, γεννήθηκε την Πρωταπριλιά του 2016 στις 23:55 και ο τοκετός της ήταν δύσκολος καθώς η ηθοποιός γέννησε με φυσιολογικό τοκετό παρόλο που διήρκεσαν οι πόνοι κάτι λιγότερο από 24 ώρες.

Χθες με νοσταλγική διάθεση και με αφορμή τα πέμπτα γενέθλια της Θάλειας ανήρτησε στο Instagram μία σειρά αδημοσίευτων φωτογραφιών από το προσωπικό της αρχείο τις οποίες συνόδευσε με το εξής κείμενο «Τέτοια ώρα πριν 5 χρόνια κι έχοντας πάρει ακόμη μια βδομάδα εγκυμοσύνης μετά την 40η, εκεί που κάναμε αστεία με τον Μιχάλη συγκρίνοντας τις κοιλιές μας, έσπασαν τα νερά μου!

Αρον-άρον άρπαξα την τσάντα που είχα ετοιμάσει για το μαιευτήριο, κι αφού τηλεφώνησα στον Ηλία Χιντιπά τον γυναικολόγο μου, ξεκινήσαμε για το Γαία , παίρνοντας στο μεταξύ τηλέφωνα σε γονείς και φίλους να τους ειδοποιήσουμε ωστε να προλάβουν να έρθουν!

Εντέλει δεν ήταν τόσο σύντομη , ούτε τόσο εύκολη η γέννα αφού το παιδί, μη αποφασισμένο να ξεμυτίσει , ουτε σωστή θέση είχε πάρει ούτε καλή διαστολή είχα. Είχα όμως υπομονή και απέραντη υποστήριξη από τους αγαπημένους μου και ιδίως τον Ηλία , που ήταν μαζί μου από την πρώτη στιγμή μέχρι να γεννήσω, μετά από 26 ώρες.

Παραμονή της γέννησης της Θάλειας, θυμάμαι πάντα το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε υπομονή στη ζωή και να την αφήνουμε να μας δείχνει τον δρόμο και τον τρόπο. Αυτό είναι μεγάλο μάθημα και θα προσπαθήσω να το διδάξω -όσο το δυνατόν-στη ατρόμητη και ανυπόμονη Κριαρίνα μου που γεννήθηκε σαν αύριο»

Το post της ηθοποιού

View this post on Instagram

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)