Αρχική Fun Time Ζωγραφική με σαπουνόφουσκες

Ζωγραφική με σαπουνόφουσκες

bubble-art-colorfulΟι σαπουνόφουσκες είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών που χαρίζουν ατέλειωτες ώρες χαράς και διασκέδασης καθώς τα παιδιά μπορούν να τις φτιάχνουν ξανά και ξανά. Εκτός όπως από παιχνίδι, οι σαπουνόφουσκες μπορούν να γίνουν ιδανικό πινέλο για πρωτότυπες, πολύχρωμες καλοκαιρινές ζωγραφιές!

Τι θα χρειαστείτε:
2 μεγάλα μπολ
Τέμπερες
Υγρό πιάτων
Λευκά χαρτιά
Κομμάτια από εφημερίδα
καλαμάκια

Στα μπολ βάλτε λίγο νερό, ρίξτε λίγες σταγόνες υγρό απορρυπαντικό και λίγο χρώμα από τις τέμπερες. Ανακατέψτε καλά και ζητήστε από το παιδί να φυσήξει με το καλαμάκι μέσα στο μπολ ώστε να δημιουργηθούν μπουρμπουλήθρες. Πάνω στο μπολ ακουμπάμε απαλά το λευκό χαρτί ώστε να κολλήσουν πάνω οι φούσκες. Παίρνουμε το χαρτί το ακουμπάμε και αυτό απαλά πάνω στην εφημερίδα και περιμένουμε να αρχίσουν να σκάνε οι φούσκες. Τα χρώματα και οι σχηματισμοί καθώς θα σκάνε οι σαπουνόφουσκες είναι μοναδικά.

P1060978


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.