Άνοιξε και εστιατόριο η Gaga

Ένα ιταλικό εστιατόριο στο Άπερ Γουέστ Σάιντ στη Νέα Υόρκη άνοιξε η οικογένεια της Lady Gaga. Οι γονείς της εκκεντρικής σταρ, Τζόε και Σίνθια Τζερμανότα έφτιαξαν ένα εστιατόριο με παραδοσιακές συνταγές της οικογένειας και του έδωσαν το όνομα “Joanne’s Trattoria”, από την θεία της Gaga και αδερλή του πατέρα της, η οποία έφυγε από την ζωή σε ηλικία 19 ετών.

Τα εγκαίνια του εστιατορίου έγιναν, την περασμένη Τετάρτη, παρουσία αρκετών γνωστών προσώπων. Σεφ του μαγαζιού είναι ο Αρτ Σμιθ, γνωστός από τη συμμετοχή του στο γνωστό “The Oprah Winfrey Show”, ενώ έχει υπάρξει προσωπικός σεφ των Αμερικανών πολιτικών Μπομπ Γκράχαμ και Τζεμπ Μπους.

Παρών στα εγκαίνια, αν και δεν επιτρεπόταν η είσοδος στους ανθρώπους των media, ήτσν και ο κριτικός εστιατορίων της New York Post, Στιβ Κόουζο ο οποίος περιέγραψε ο φαγητό ως φαγητό αεροπλάνου.

Όσον αφορά στο όνομα του μαγαζιού, Joanne, είναι και το μεσαίο όνομα της Gaga, και όπως η ίδια έχει δηλώσει η συνονόματη θεία της που ήταν ποιήτρια και ζωγράφος ήταν αυτή που την ενέπνευσε να γίνει καλλιτέχνιδα.