Διαγωνισμός χορού για παιδιά στο Disney Channel

Τα παιδιά σας λατρεύουν το χορό και είναι επίσης fans της νεανικής σειράς Shake It Up; Μήπως επίσης κάθονται με τους φίλους τους και ξεσηκώνουν τις χορευτικές φιγούρες των ηρώων; Τέλεια. Τώρα, οι μικροί fans μπορούν να επιδείξουν τις χορευτικές τους φιγούρες στο www.Disney.gr/dance-dance και να κερδίσουν ένα ταξίδι στο Λονδίνο.

Το Disney Channel Ελλάδας ξεκίνησε έναν online διαγωνισμό χορού, εμπνευσμένο από την επιτυχημένη κωμική σειρά Shake It Up.Το Κουνήσου στο ρυθμό Dance, Dance έχει σκοπό να εμπνεύσει τους fans του Disney Channel να επιδείξουν τις χορευτικές τους φιγούρες και να διασκεδάσουν. Ο νικητής θα ταξιδέψει στα παγκοσμίου φήμης Pineapple Dance Studios στο Λονδίνο, σε ένα αποκλειστικό χορευτικό workshop το οποίο θα φιλμογραφηθεί για το κανάλι.

Ο διαγωνισμός στο www.Disney.gr/dance-dance και δίνει στους fans ηλικίας 8 έως 14 ετών την ευκαιρία να μάθουν κάποιες από τις χαρακτηριστικές φιγούρες της σειράς. Οι τηλεθεατές καλούνται να αναπαραστήσουν τις χορευτικές φιγούρες στο σπίτι με τους φίλους τους και να τις ανεβάσουν στο microsite που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτόν τον σκοπό. Οι χορευτές θα πρέπει να ανεβάσουν τη solo εμφάνισή τους στον νέο online διαγωνισμό μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2012.

Οι υποψήφιοι που θα ξεχωρίσουν θα καταγραφούν σε λίστα με τους 10 φιναλίστ και οι επισκέπτες θα μπορούν να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους εμφανίσεις στο www.Disney.gr/dance-dance από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου. Ο νικητής θα κερδίσει ένα απίστευτο βραβείο, ένα ταξίδι στο Λονδίνο για ένα χορευτικό workshop στα παγκοσμίου φήμης Pineapple Dance Studios.

Ο νέος διαγωνισμός θα κορυφωθεί στις 25 Φεβρουαρίου, οπότε θα ανακοινωθεί και ο νικητής στο κανάλι, με την έναρξη της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν του Shake It Up. Η σειρά προβάλλει περισσότερες περιπέτειες των δύο γενναίων χαρακτήρων, της CeCe Jones και της Raquel “Rocky” Blue, οι οποίες πραγματοποίησαν το όνειρό τους να γίνουν επαγγελματίες χορεύτριες όταν εντάχθηκαν στη χορευτική ομάδα του πιο γνωστού dance show για έφηβους, του “Shake it Up, Chicago.”

Ξεκινώντας τον Ιανουάριο 2011, το Shake It Up, έγινε πολύ γρήγορα η μεγάλη επιτυχία του Disney Channel. Με πρωταγωνιστές την Bella Thorne στον ρόλο της CeCe Jones; τη Zendaya στο ρόλο της Raquel “Rocky” Blue· τον Kenton Duty στο ρόλο του Gunther· τον Adam Irigoyen (Wizards of Waverly Place) στο ρόλο του Deuce και τον Cleveland (Good Luck Charlie, Desperate Housewives) στο ρόλο του Flynn Jones, τον μικρότερο αδελφό της CeCe. Δημιουργός της σειράς είναι ο Chris Thompson και υπεύθυνοι παραγωγής ο Rob Lotterstein και ο Thompson. Ο Rosero McCoy (Camp Rock 2 The Final Jam) χορογράφησε το δοκιμαστικό επεισόδιο. Το Shake It Up είναι μια παραγωγή της It’s a Laugh Productions, Inc.