Διώξτε τους μαύρους κύκλους…

Τα μάτια είναι αυτά που μας προδίδουν, λένε… Έτσι προδίδουν και την όποια σωματική κούραση και πολλές γυναίκες αντικρίζουν συχνά την δυσάρεστη όψη των μαύρων κύκλων ή σακούλες στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

Εξαφανίστε εύκολα και ανέξοδα τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, χωρίς να καταφύγετε σε κρέμες και καλλυντικά του εμπορίου με φυσικές μάσκες ομορφιάς που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι.

Η μια μάσκα που σας προτείνουμε περιέχει πατάτα. Για να την φτιάξετε κόψτε 2 ροδέλες πατάτας και τοποθετήστε τις κάτω από τα μάτια σας. Εναλλακτικά μπορείτε να πολτοποιήσετε την πατάτα στον τρίφτη, και να βάλετε το μείγμα σε μια γάζα, την οποία στη συνέχεια θα βάλετε ψηλά στα μάγουλα σας, κοντά στα μάτια. Αφήστε τη να δράσει για 30 λεπτά και ξεπλύνετε πολύ καλά με νερό ή χαμομήλι.

Μια άλλη επίσης θαυματουργή σπιτική μάσκα ματιών είναι η μάσκα αυγού. Βοηθάει στη σύσφιξη της επιδερμίδας και στη λάμψη του προσώπου. Για να την φτιάξετε χρειάζεστε το ασπράδι ενός αυγού το οποίο πρέπει να χτυπήσετε καλά σε ένα μπολ. Στη συνέχεια, αφού πρώτα έχετε κάνει έναν καλό καθαρισμό, απλώστε το στο πρόσωπο σας, με ένα πινέλο καλύτερα, και αφήστε το για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να στεγνώσει. Αφού στεγνώσει και νιώσετε το πρόσωπο σας να σας τραβάει, ξεβγάλτε το πρόσωπο σας με χλιαρό νερό και ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.