Θαυμάστε το δώρο του Infokids.gr και του Imaginaryrooms.com!

Πριν λίγο καιρό, το Infokids.gr είχε διοργανώσει έναν σούπερ διαγωνισμό, σε συνεργασία με το Imaginaryrooms.com – το Imaginaryrooms.com είναι ξεχωριστή ζωγραφική παιδικών δωματίων, πάντα με οικολογικές βαφές!

Ο Παναγιώτης και η Νατάσα ήταν οι τυχεροί που κέρδισαν λοιπόν τον διαγωνισμό μας. Ή πιο σωστά ο τυχερός είναι το παιδί τους, ο Κωνσταντίνος, ο οποίος θα γεννηθεί τους προσεχείς μήνες και θα “αγκαλιαστεί” κατευθείαν απ’ το φανταστικό του δωμάτιο. ‘Η μήπως εμείς ήμασταν οι τυχεροί, που απολαύσαμε το να ζωγραφίζουμε με την καταπληκτική οικογένεια, και καταλήξαμε να νιώθουμε σαν δικά τους παιδιά;

Σημασία έχει πάντα μόνο το τι νιώθουμε και τι μένει. Νιώθουμε όλοι χαρούμενοι και έμεινε το υπνοδωμάτιο, έτοιμο να αλληλεπιδράσει με τη φαντασία και την ενέργεια παιδιών.

Ο Παναγιώτης και η Νατάσα είναι το πιο ήρεμο ζευγάρι που έχω συναντήσει. Η ιδέα τους για το δωμάτιο είχε να κάνει με ένα φυσικό τοπίο, όπου ο γιος τους θα μπορούσε να νοώθει ασφαλής και γαλήνιος. Το μπάσκετ, σαν αγαπημένο άθλημα του μπαμπά, και κάποια ψήγματα μουσικής ήταν επιθυμητά σαν αναφορές. Η τελική σύνθεση δεν ήταν τίποτα άλλο, παρά μια ωδή στην φιλία, την ενότητα και την ευγενή άμιλλα. Ένα σύμπαν που όλα θα βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία. Τα ζώα, η μουσική, τα στοιχεία της φύσης, ο ήλιος, ο ουρανός. Το ομαδικό πνεύμα αποτέλεσε το σημαντικότερο συστατικό της τοιχογραφίας. Μικρέ Κωνσταντίνε, enjoy!

Η συγκεκριμένη τοιχογραφία, επίσης, αποτυπώνει και τις όμορφες συνεργασίες όπως αυτή του κοινού με το InfoKids.gr και το Imaginary Rooms!

Αν θέλετε κι εσείς, η ομάδα του Imaginary Rooms να δουλέψει μαζί σας, σε ένα μοναδικό κόνσεπτ για το δωμάτιο του παιδιού σας, επικοινωνήστε τώρα για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες!

http://imaginaryrooms.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 2609567