Καλλιτεχνικό summer camp στον Τεχνότοπο

Συμμετοχή στο Summer-Camp του Τεχνότοπου σημαίνει πολύ δημιουργικό παιχνίδι, καλλιτεχνικές ενασχολήσεις και εκμάθηση μέσα από ψυχαγωγία!

Τα παιδιά παίζουν στην αίθουσα του παιδότοπου, διασκεδάζουν με ομαδικά δημιουργικά/θεατρικά παιχνίδια και παιχνίδια αδρής κινητικότητας στον κήπο, γράφουν το σενάριο και πρωταγωνιστούν σε θεατρική παράσταση, ετοιμάζουν και εικονογραφούν τα δικά τους παραμύθια, παρακολουθούν κινηματογράφο, γίνονται ζαχαροπλάστες και μαθαίνουν αγγλικά μέσα από την ενασχόληση τους με τα εικαστικά.

Από τις 8:30 έως τις 9:00 υπάρχει μπουφές πρωινού που περιλαμβάνει γάλα, χυμό, δημητριακά, φρυγανισμένο ψωμί, μαρμελάδα, νουτέλα, τυριά και φέτες γαλοπούλας. Στα διαλείμματα τα παιδιά μπορούν να τρώνε σνακ που φέρνουν από το σπίτι τους ή αγοράζουν από την καφετέρια του χώρου. Στις 14:00 μπορούν να έχουν κανονικό γεύμα, το οποίο φέρνουν από το σπίτι τους και εμείς αναλαμβάνουμε να το φυλάξουμε στο ψυγείο, να το ζεστάνουμε και να το σερβίρουμε.

Την τελευταία ημέρα γίνεται η καλοκαιρινή μας γιορτή, όπου τα παιδιά θα παρουσιάσουν στους γονείς και τους φίλους τους την θεατρική τους παράσταση και τις εικαστικές τους δημιουργίες.
Διάρκεια προγράμματος: 18 Ιουνίου – 13 Ιουλίου (4 εβδομάδες)

Ώρες: 8.30 -14.30 με δυνατότητα επιπλέον φύλαξης έως τις 21.30
η ώρα προσέλευσης δεν είναι δεσμευτική, αλλά για να μην υπάρχει αναστάτωση στις δραστηριότητες καλό θα ήταν το παιδί να μην έρχεται αργότερα από τις 9.30.

-Στις αναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.
-Προσφέρεται έκπτωση 10% για κάθε παιδί πέραν του πρώτου
-Το κόστος δεν μεταβάλλεται ανάλογα με τις ώρες χρήσης ούτε για το κυρίως πρόγραμμα, ούτε για το πρόγραμμα φύλαξης.

Μετά το Ελληνοαγγλικό-Καλλιτεχνικό Summer Camp θα ακολουθήσουν καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιρού εβδομαδιαία camps (ώρες 8.30-17.30) με κόστος συμμετοχής €125/εβδομάδα ή €30/ημερησίως, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των παιδιών στα Camps είναι η δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησής τους στην τουαλέτα.

Σοφοκλή Βενιζέλου και Μαρμαριωτίσσης 28 – Χαλάνδρι,
Τηλέφωνο/Fax: 210- 6814336