Οι διακοπές της οικογένειας Τσίπρα


Την ένταση και την κούραση των προηγούμενων μηνών προσπαθεί να εκτονώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας, διαμένοντας με την οικογένειά του για 16η μέρα στο στο παραθαλάσσιο χωριό Ροδάκινο νότια του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που «πέτυχε» τον Αλέξη Τσίπρα ενώ απολάμβανε το μπάνιο του, το Ρέθυμνο αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον καλοκαιρινό προορισμό του Αλέξη Τσίπρα και της οικογένειας του στην οποία φέτος προστέθηκε ένα ακόμα μέλος.

Συνήθως επιλέγει την παραλία «Περιστερέ» που βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο που είναι και ο αγαπημένος προορισμός σε όσους επιθυμούν το κάμπινγκ. Το καθημερινό πρόγραμμα της οικογένειας περιλαμβάνει εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες της περιοχής κάθε μεσημέρι, αφού πρώτα πάρουν το πρωινό τους στο ξενοδοχείο.

Και όπως κάθε καλός οικογενειάρχης, έτσι και ο κ. Τσίπρας φροντίζει για όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά και η σύζυγός του στην παραλία.

Ο ίδιος φορτώνει και μεταφέρει τα πράγματα και όλο τον εξοπλισμό από το αυτοκίνητο και από εκεί στην παραλία. Αν και το στήσιμο δεν είναι και η πιο εύκολη δουλειά με τέτοιο αέρα, ο Αλέξης μια χαρά τα καταφέρνει.