Πρωινά Σαββάτου στα καταστήματα Public (21/4)

Τα πρωινά του Σαββάτου, τα καταστήματα Public διοργανώνουν ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους. Η μάθηση συνδυάζεται με την διασκέδαση, και τα παιδιά περνούν ευχάριστα και πάνω απ’ όλα δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο τους. To πρόγραμμα του προσεχούς Σαββάτου 21 Απριλίου διαμορφώνεται ως εξής:

Public Συντάγματος
Ώρα: 12:00

Καραγκιόζης: Εφτά γαμπροί… μια νύφη!

Ποιον αγαπάει άραγε η Βεζυροπούλα; Εφτά γαμπροί που της αφιερώνουν τραγούδια λένε πως αγαπάει αυτούς αλλά η βεζυροπούλα αγαπάει απλά τη μουσική! Ποιος και με ποιον τρόπο θα καταφέρει να προστατέψει την τιμή της;


Public The Mall Athens

Ώρα: 12.30

Αρχαίες ανασκαφές

Γίνε ο μεγαλύτερος αρχαιολόγος και ταξίδεψε στην αρχαία Ελλάδα! Σκάψε και ανακάλυψε το αρχαίο άγαλμα του Δισκοβόλου Μύρωνα!

Public Γλυφάδας
Ώρα: 12.00

PLAYMOBIL – Ιππότες και πριγκίπισσες

Έλα να παίξουμε με PLAYMOBIL… Πολιορκητικές μάχες μεταξύ των Λεοντόκαρδων Ιπποτών και των Ιπποτών του Γερακιού για τον αμύθητο θησαυρό! Ενώ, οι ονειρεμένες Πριγκίπισσες περιμένουν τις “μικρές” πρωταγωνίστριες σε ένα μοναδικό παραμύθι!

Public Πειραιά
Ώρα: 12.00

Playmobil – Το πειρατικό νησί του θησαυρού

Πειρατές και βρετανοί ναυτικοί μάχονται για την ανακάλυψη του Μυστηριώδες Νησιού και του θρυλικού θησαυρού που είναι καλά κρυμμένος εκεί! Πρέπει να βρουν όμως τα μαγικά νομίσματα και να λυθεί ο γρίφος της φωτιάς για να ανοίξει η κρύπτη!

Public Athens Metro Mall
Ώρα: 12.30

PLAYMOBIL – Το πειρατικό νησί του θησαυρού

Πειρατές και βρετανοί ναυτικοί μάχονται για την ανακάλυψη του Μυστηριώδες Νησιού και του θρυλικού θησαυρού που είναι καλά κρυμμένος εκεί! Πρέπει να βρουν όμως τα μαγικά νομίσματα και να λυθεί ο γρίφος της φωτιάς για να ανοίξει η κρύπτη