Πρωινό με NUTELLA® στο Breakfast Festival!

H NUTELLA®, η σοκολατένια κρέμα φουντουκιού η γευστική απόλαυση, που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, καθώς τους χαρίζει υπέροχα πρωινά γεύματα, αλλά και απίθανες γλυκές λιχουδιές φέτος συμμετέχει στο Breakfast Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο μετρό Συντάγματος, το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαΐου.
Γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο της NUTELLA®,να ενημερωθούν για το αγαπημένο τους προϊόν καθώς και την ισορροπημένη διατροφή! Στο περίπτερο της NUTELLA® θα βρίσκεται διατροφολόγος – διαιτολόγος ο οποίος και θα ενημερώνει δωρεάν το κοινό για το τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα καλό πρωινό αλλά και πώς μπορεί η αγαπημένη κρέμα φουντουκιού να αποτελέσει μέρος ενός θρεπτικού και ισορροπημένου πρωινού γεύματος.
Επιπλέον, στα πλαίσια του Festival την Κυριακή 30 Μαΐου στο ξενοδοχείο PLAZA από τις 10.30 π.μ., οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σειρά ομιλιών σχετικά με τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών. Παράλληλα οι μικροί επισκέπτες του φεστιβάλ, θα μπορούν να διασκεδάσουν με ευφάνταστες δραστηριότητες που αφορούν το πρωινό, μαθαίνοντας ποιες είναι οι σωστές διατροφικές επιλογές για να ξεκινήσουν τη μέρα τους.
Η NUTELLA® είναι μια νόστιμη κρέμα φουντουκιού με λαχταριστή γεύση που μπορεί να αποτελέσει μέρος ενός γευστικού πρωινού, συνδυασμένη με ψωμί όλων των ειδών, φρυγανιές, μπισκότα, κέικ, κρουασάν και πολλά άλλα.

Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, χωρίς να περιέχει χρωστικά και συντηρητικά, ενώ ανάμεσα στα συστατικά της περιέχει 13% φουντούκια. Τα φουντούκια περιέχουν πρωτεΐνες, λιπαρές ύλες, υδατάνθρακες, μέταλλα και βιταμίνες, και αποτελούν απαραίτητη πηγή ενέργειας για τον οργανισμό. Έτσι, λοιπόν, συνδυάζοντας ψωμί, NUTELLA®, ένα γαλακτοκομικό προϊόν και φρούτα, η διατροφική ισορροπία μπορεί να μετατραπεί σε ένα υπέροχο πρωινό.
Η ΝUTELLA® λοιπόν σας περιμένει το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Μαΐου από τις 10 το πρωί στο μετρό συντάγματος, γιατί η καλή μέρα αρχίζει με NUTELLA®!