Τα πιο όμορφα ρούχα για τη μέλλουσα μαμά

Διανύετε τις πιο γλυκές μέρες της ζωής σας. Είναι αλήθεια, αλλά να υπάρχει κάτι που σας προβληματίζει. Η γκαρνταρόμπα σας. Τι θα γίνει τώρα που σιγά σιγά η κοιλίτσα σας θα φουσκώνει; Θα αναγκαστείτε για τους επόμενους μήνες να κυκλοφορείτε με ρούχα φαρδιά, χωρίς ιδιαίτερο στυλ; Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στις φωτογραφίες μας και απαντήστε. Σας φαίνονται αυτά ρούχα χωρίς στυλ; Φυσικά οι μήνες της εγκυμοσύνης σας θα επιφέρουν και μια αλλαγή στη ντουλάπα σας, αλλά όχι όμως στο στυλ σας!

Κάθε γυναίκα που ετοιμάζεται να γίνει μαμά θα θυσίαζε τα πάντα για να εξασφαλίσει μια άνετη εγκυμοσύνη εκτός από το στυλ της και την προσωπικότητα της. Η Prémaman, γνωρίζοντας αυτή την ανάγκη παρουσιάζει για αυτό το φθινόπωρο και χειμώνα, μια συλλογή ειδικά σχεδιασμένη για τη μέλλουσα μαμά που την θέλει να παραμείνει ενεργή και δραστήρια καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η Prémaman με 50 ολόκληρα χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό ρούχων, επιλέγει ποιοτικά υλικά με γνώμονα την άνεση και το στυλ ενώ τα σχέδιά της βασίζοντας στις τελευταίες απαιτήσεις της μόδας.

Συγκεκριμένα, η νέα συλλογή θυμίζει τα μοντέλα των 70’s: Μίνι τζιν φούστες, κολάν, ίσιες ή ψηλοτάκουνες μπότες προτείνονται να συνδυαστούν με ριγέ πουλόβερ και εντυπωσιακά καπέλα. Πλεκτά σε μονόχρωμες γήινες και σοκολατί ρίγες ενώ λαμπερά χρώματα όπως το φωτεινό κόκκινο του βατόμουρου θα πρωταγωνιστήσουν φέτος. Η Prémaman προτείνει να τολμήσετε τα θελκτικά ντεκολτέ τα οποία θα δώσουν έμφαση στις καμπύλες σας αφήνοντας έκθετο το λαιμό για να τραβήξει τα βλέμματα μακριά από την κοιλίτσα, ακόμα κι αν βρίσκεστε στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης σας.

Οι λάτρεις των print δικαιώνονται φέτος των χειμώνα καθώς με τα έξυπνα κοψίματα των ρούχων οι μέλλουσες μαμάδες δεν θα χρειαστεί να αποχωριστούν τα αγαπημένα τους σχέδια. Το κλίμα των 70’s επιμένει σε αποχρώσεις του λιλά, του μωβ και του γκρι για να ολοκληρωθεί το πιο στυλάτο ντύσιμο. Ενώ για τις λάτρεις του cocooning υπάρχουν πάντα οι αφράτες πλεκτές ζακέτες που θα αγκαλιάσουν απαλά το σώμα σας.

Η συλλογή για τις πρώτες μέρες της νέας μαμάς αποτελείται από μακρυμάνικα T–shirts, κολάν, και άνετα ρούχα που καλύπτουν τις χρηστικές τους ιδιότητες με απαλά ντραπέ υφάσματα.

Για μια πιο αναλυτική ματιά επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα* Premaman σε όλη την Ελλάδα ή ξεφυλλίστε τον online κατάλογο «Φθινόπωρο 2011- Χειμώνας 2012» στο site της εταιρίας www.premaman.gr και δείτε όλη τη φετινή συλλογή.

Και για να είστε μόνιμα ενημερωμένες σχετικά με τα νέα μας και τις προσφορές μας, γίνετε φίλες με την Premaman και ακολουθήστε το group μας στο Facebook.

www.premaman.gr