Ώρα Τέχνης: Γιατί η τέχνη έχει τη δική της ώρα

Επειδή τίποτα δεν πρέπει να γίνεται χωρίς τη δική μας δράση και συμμετοχή, μικρών και μεγάλων, ήρθε η ώρα της τέχνης. Το Ωρα Τέχνης είναι ένας χώρος ελεύθερης έκφρασης και δράσης για όλες τις ηλικίες, ένα πολιτιστικό εργαστήρι, το οποίο περιλαμβάνει τμήματα παιδικά, υποψηφίων και ενηλίκων.

Το παιδικό εργαστήρι Ώρα Kids του Ωρα Τέχνης απασχολεί παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας σε πρωινά και απογευματινά τμήματα, με εργαστήρια εικαστικών, ζωγραφικής, θεάτρου, μουσικοκινητικής, κουκλοθέατρου, μαγειρικής κ.α. σε ασυναγώνιστες τιμές, χωρις εγγραφή και με τα πρώτα δύο μαθήματα δωρεαν. Στο χώρο του εργαστηρίου πραγματοποιούνται παιδικά παρτυ με πολλές δραστηριότητες και άλλες εκδηλώσεις. Στο εργαστήριο σχεδίου του Ωρα Τέχνης λειτουργούν τμήματα υποψηφίων αρχιτεκτονικής, ΤΕΙ, και σχολές καλών τεχνών. Διδάσκονται γραμμικό – αρχιτεκτονικό σχέδιο, ελεύθερο σχέδιο, ζωγραφική με χρώμα και κάρβουνο, με 100% επιτυχία και στις φετινές εξετάσεις. Λειτουργούν επίσης τμήματα κατατακτηρίων εξετάσεων και τμήματα προετοιμασίας για πανεπιστήμια του εξωτερικού δημιουργία φακέλου σπουδών, portfolio.Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες για τις εξετάσεις,τις βάσεις εισαγωγής κ.α.

Στα τμήματα ενηλίκων πραγματοποιούνται σεμινάρια αγιογραφίας, χαρακτικής, κοσμήματος, θεάτρου, χειροποίητων κατασκευών και πολλά άλλα. Στο μπαράκι μας μπορείτε να απολαύσεται τον καφέ σας, να διαβάσετε, να ενημερωθείτε, ακούγοντας καλή μουσική. Στο πωλητήριό μας θα βρείτε εκπαιδευτικά παιχνίδια,επιλεγμένα βιβλία, χειροποίητα αξεσουάρ, διακοσμητικά, βαπτιστικά κ.α. Ο χώρος μας πλήρως ανακαινισμένος και κλιματιζόμενος.

Ώρα Τέχνης
Θεομήτορος 54 & Αργοστολίου 126 (είσοδος από Αργοστολίου), Άγιος Δημήτριος,
210 9850 405 – Κ: 693 6109 034