Αρχική Διαγωνισμοί 1 οικογένεια κερδίζει ένα γεύμα στο "Αρχαίων Γεύσεις"

1 οικογένεια κερδίζει ένα γεύμα στο "Αρχαίων Γεύσεις"

7Έχετε σκεφθεί ποτέ τι τρώγαν οι αρχαίοι Έλληνες; Αν όχι. τότε σας δίνουμε τη δυνατότηταμε να απολαύσετε οικογενειακώς τα γαστρονομικά εδέσματα του 5ου π.Χ. αιώνα που σερβίρει το μοναδικό στο είδος του "Αρχαίων Γεύσεις". Η κουζίνα; Υγιεινή, νόστιμη και ασυναγώνιστη! Οι γεύσεις; Απίθανες και ξεχασμένες! Οι συνδυασμοί; Περίεργοι προσεγμένοι και πρωτοπόροι! Πρωτοπόροι υπό την έννοια ότι οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν πατάτες, ρύζι, ντομάτες, καφέ ή ζάχαρη και ήταν αναγκασμένοι να μαγειρεύουν με άλλα υλικά όπως μέλι, πλιγούρι, όσπρια, χοντροαλεσμένο κριθάρι και άλλα σαφώς υγιεινότερα.Ο χώρος "Αρχαίων Γεύσεις" δεν θα μπορούσε παρά να είναι μυσταγωγικός και εντυπωσιακός, αλλά και όλα από τα σκεύη μέχρι τις ενδυμασίες του προσωπικού είναι εξίσου εντυπωσιακά και μας μεταφέρουν αλλού.

1

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και μία τυχερή οικογένεια (4 άτομα) θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα μενού εμπνευσμένο και εκτελεσμένο στη φιλοσοφία της αρχαίας ελληνικής γαστρονομίας προσφορά του γνωστού αρχαιοελληνικού εστιατορίου "Αρχαίων Γεύσεις".

Ας γνωρίσουμε το "Αρχαίων Γεύσεις"

9

Το «Αρχαίων Γεύσεις» μέσα σε ένα κόσμο που αναμασά τα ίδια και τα ίδια στον τομέα της γαστρονομίας, αιφνιδιάζει στοχεύοντας σε μια παγκόσμια γαστρονομική επανάσταση. Κατάφερε να γίνει το μόνιμο στέκι πολλών επωνύμων ξένων και Ελλήνων. Από το πρώτο διάστημα λειτουργίας του κέρδισε τις εντυπώσεις. Ξένοι που λατρεύουν την Ελλάδα, το ανακάλυψαν μέσα από το διαδίκτυο, και είναι πολλοί εκείνοι που ταξίδεψαν στην χώρα μας για να γευτούν τα υπέροχα και μοναδικά πιάτα μας. Έγκυρα περιοδικά και εφημερίδες και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, όπως το «ΤΙΜΕ» και η «GUARDIAN» φιλοξενούν στις σελίδες τους σπουδαία σχόλια για το «Αρχαίων Γεύσεις», το εστιατόριο που αποτελεί παγκόσμια μοναδικότητα. Το Αρχαίων Γεύσεις , αποτελεί από μόνο του ένα event μια ξεχωριστή εκδήλωση και πάντα μια εναλλακτική ιδέα για dine out, όπου δεν τρως απλά, μαθαίνεις κιόλας! Η δυνατότητα πολλαπλών επιλογών στις αίθουσες του εστιατορίου , ο 2,5 στρεμμάτων κήπος του, οι πριβέ χώροι του, το «συμπόσιο», η αίθουσα παρουσιάσεων αλλά και η κάλυψη αναγκών catering, το κατατάσσουν στις πρώτες επιλογές για κάθε είδους εκδήλωση, χειμώνα-καλοκαίρι. Οι χώροι διατίθεται για ιδιώτες, για κάθε επαγγελματικό δείπνο, για συνεντεύξεις τύπου, για σεμινάρια, για φωτογραφίσεις, για κάθε είδους καλλιτεχνική έκθεση και έκθεση προϊόντων ή υπηρεσιών. Αν σκέφτεστε λοιπόν να κάνετε κάποια ιδιωτική ή επαγγελματική εκδήλωση ή ακόμα και απλά ένα τραπέζι σε φίλους ,ή δείπνο στα ανάκλιντρα, το Αρχαίων Γεύσεις θα αποτελεί πάντα την πλέον πρωτότυπη αλλά και ποιοτική πρόταση-έκπληξη, στους χώρους του ή και στο δικό σας χώρο!

Αρχαίων Γεύσεις
Κοδράτου 22, Μεταξουργείο, Αθήνα
Κρατήσεις: 210-5239661

http://www.archeon.gr/ και μην ξεχάσετε να κάνετε και Like στη σελίδα τους στο Facebook για να ενημερώστε για τα νέα πιάτα και τις προσφορές. 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει το νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και μία τυχερή οικογένεια (4 άτομα) θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα μενού εμπνευσμένο και εκτελεσμένο στη φιλοσοφία της αρχαίας ελληνικής γαστρονομίας προσφορά του γνωστού αρχαιοελληνικού εστιατορίου "Αρχαίων Γεύσεις"
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.tixerakias.comwww.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.678 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

H τυχερή νικήτρια είναι:

Παναγιώτα Μοιραλιώτου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.