Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά 10 hairstyles που πρέπει να ζητήσεις από τον κομμωτή σου το 2017

10 hairstyles που πρέπει να ζητήσεις από τον κομμωτή σου το 2017

Κάθε φορά που αποφασίζεις να κάνεις μια ανανέωση στην εμφάνισή σου ξεκινάς από τα μαλλιά. Κάθε φορά που θες να νιώσεις λίγο καλά με τον εαυτό σου, πας (και) στο κομμωτήριο. Κάθε μέρα που ξυπνάς, φτιάχνεις τα μαλλιά σου. Όλα αυτά επιβάλλουν να γνωρίζεις και τις τάσεις σε χτενίσματα, κουρέματα και χρώματα, γι' αυτό ρίξε μια ματιά σε εκείνα που θα μας απασχολήσουν το 2017.

1. Αγορίστικα μαλλιά: Δύσκολη απόφαση να κόψεις τα μαλλιά σου σε αγορίστικο στιλ, αλλά το ανδρόγυνο hairstyle είνα μόδα και οι τολμηρές αξίζει να το δοκιμάσουν!

2. Faux perm, αλλιώς προσωρινή περμανάντ: Η φετινή χρονιά φέρνει το... χάος στα μαλλιά μας, λένει οι hair experts. Αυτό σημαίνει μπούκλες με τις οποίες η ισιωτική σου θα τα βρει σκούρα! Μια προσωρινή περμανάντ, αν τα μαλλιά σου δεν έχουν από φυσικού έντονες μπούκλες, θα σου εξασφαλίσει την τάση της σεζόν.

3. Silk chic ponytails: Μπορείς να δοκιμάσεις ό,τι αλογοουρά θες! Οι επιλογές είναι άπειρες και χαρίζουν άνεση και στιλ. Ωστόσο, αν πρέπει να ξεχωρίσουμε την κυρία της σεζόν, η απλή ολόισια ponytail, που θα την πιάσεις είτε από ψηλά ή από χαμηλά, είναι αυτή στην οποία πρέπει να δώσεις προτεραιότητα.

4. To μοντέρνο καρέ: Το καρέ δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, αλλά φέτος αποκτά ένα twist. Πιο μακρύ μπροστά και πιο κοντό πίσω, ή με φιλαρίσματα, το καρέ του 2017 έρχεται να χαρίσει μια φυσική κίνηση στα μαλλιά σου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο joytv.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.