10 παντελόνια που θα θέλεις να φοράς συνέχεια αυτή την εποχή

Ο χειμώνας έχει τα κρύα του. Ο χειμώνας του 2017 έχει και τις τάσεις του. Έτσι, λοιπόν, δεν αρκεί μόνο να αναζητήσουμε τα πιο ζεστά παντελόνια για την εποχή, αλλά κι αυτά που είναι στη μόδα!

Αν, λοιπόν, πρέπει να συνοψίσουμε σε αυτά που θα φορέσεις στο κρύο και στα παντελόνια που θα πρέπει να φορέσεις για να είσαι στη μόδα, τότε στη γκαρνταρόμπα σου θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν: α) κολάν, η νούμερο ένα επιλογή για να μείνεις ζεστή, β) κοτλέ παντελόνι, το ύφασμά του είναι ζεστό, ενώ επανέρχονται στη μόδα, γ) τζιν καμπάνα, αν πρέπει να διαλέξεις τζιν για το χειμώνα, διάλεξε το must της σεζόν, δ) βελούδινο παντελόνι, η απόλυτη τάση θα σε κρατήσει και στο κρύο, ε) suede παντελόνι, άλλη μια στιλάτη επιλογή που ταιριάζει στο χειμώνα, στ) δερμάτινο παντελόνι, δεν είναι η πιο ζεστή επιλογή, ταιριάζει όμως υπέροχα με τα πουλόβερ σου, ζ) τα cropped παντελόνια, όπως και οι χειμωνιάτικες ζιπ-κιλότ, είναι μια επιλογή που φορέθηκε πολύ και εξυπηρετεί μια στιλάτη εμφάνιση.

Για το χειμώνα, επίσης, έχε στο νου σου ότι εξυπηρετούν καλύτερα τα φαρδιά παντελόνια, μιας και σου επιτρέπουν να τα φορέσεις με καλσόν από μέσα, μακριές κάλτσες αλλά και ψηλές μπότες. Τα πιο στενά παντελόνια, κολάν και skinny, από την άλλη εξυπηρετούν στους συνδυασμούς με πουλόβερ και χοντρά μπουφάν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο joytv.gr

Zara 17,99 ευρώ