10 τρόποι για να είσαι η πιο cool θεία

Εάν νιώθετε ικανοποίηση από την αγάπη και το γέλιο που προσφέρουν στη ζωή σας τα εκπληκτικά ανίψια σας, τότε είστε πραγματικά μια cool θεία! Με τη γέννηση καθενός από τα ανίψια σας, η καρδιά σας γινόταν όλο και μεγαλύτερη για να υποδεχθεί ακόμη ένα! Το χαμόγελό τους σας κάνει να χαμογελάτε, να εργάζεστε για να τους δώσετε θετικά παραδείγματα σκληρής δουλειάς και αποφασιστικότητας στη ζωή. Οι αγκαλιές τους φωτίζουν την ημέρα σας! Δεν υπάρχει πραγματικό μυστικό για να είσαι καλή θεία. Απλά απολαύστε τις στιγμές και εκτιμήστε το χρόνο που περνάτε μαζί.

10 τρόποι για να είσαι η πιο cool θεία

  1. Πήγαινε όπου δεν πάνε οι γονείςΕνώ μια ταινία ή μια μέρα για ψώνια είναι πάντα διασκεδαστικά, οι cool θείες είναι συχνά εκείνες που φροντίζουν να πηγαίνουν με τα ανίψια τους σε πραγματικά ιδιαίτερα μέρη! Μια συναυλία ή ένα ταξιδι είναι μια καλή ιδέα για να σας ευγνωμονούν για πάντα!
  2. Καθιερώστε ρουτίνεςΟ ποιοτικός χρόνος με τα ανίψια σας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ενισχύσετε το δέσιμο μεταξύ σας. Καθιερώστε το Σάββατο ως τη μέρα που θα παίρνετε μαζί το πρωινό σας, ανακαλύπτοντας νέα μέρη στην πόλη και αφήνοντας το παιδί να διαλέξει κάθε φορά. Έτσι, θα δώσετε και την ευκαιρία στους γονείς να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι τους.
  3. Κέρδισε την εμπιστοσύνη τουςΔεδομένου ότι δεν είστε εκείνη που επιβάλλει την τιμωρία στα παιδιά, μπορούν να σας εμπιστευτούν χωρίς φόβο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε πραγματικά κοντά τους, σε σημείο που θα μπορούν να έρθουν σε εσάς ανά πάσα στιγμή για να συζητήσουν ό,τι τα απασχολεί.
  4. Κάντε βιντεοκλήση όταν είστε μακριάΟι βιντεοκλήσεις σας επιτρέπουν να διατηρείτε επαφή με τα ανιψιά σας που βρίσκονται μακριά και να φροντίζετε ώστε να μη χαθεί ο ισχυρός δεσμός που έχετε δημιουργήσει.
  5. Προτίμησε πιο πρωτότυπα δώραΑφήστε τους παππούδες και τους γονείς να τους χαρίσουν ρούχα και εκπαιδευτικά παιχνίδια. Όταν είναι η σειρά σας να αγοράσετε ένα δώρο γενεθλίων, προτιμήστε κάποιο που θα τους μείνει αξέχαστο και θα τα διασκεδάσει πολύ! Αγοράστε πράγματα που οι γονείς τους θα θεωρούσαν ανέφικτο να τους χαρίσουν. Δεν χρειάζεται να είναι υπερβολικά ακριβά, αλλά πρωτότυπα και να τους θυμίζουν εσάς!
  6. Κάνε τα γεύματά σας πιο ιδιαίτεραΑφήστε τους γονείς να επικεντρωθούν στην κατανάλωση αρκετών λαχανικών και επιτρέψτε στα παιδιά να έχουν ένα γλυκάκι πριν από το μεσημεριανό γεύμα! Δεν είναι τόσο κακό μια φορά στο τόσο να δοκιμάσετε burger ή ένα φανταστικό milkshake που θα τους μείνουν αξέχαστα!
  7. Παίξε μαζί τουςΕίτε συνηθίζετε να ξοδεύετε χρόνο με τα παιδιά είτε όχι, το να είσαι μια cool θεία απαιτεί να πέσεις στο πάτωμα και να παίξεις με τα παιδιά -είτε αυτό σημαίνει ότι θα φτιάξετε κάστρα στην άμμο ή σπίτια από Lego ή θα προσποιηθείτε διαφορετικά είδη ζώων. Έπειτα, με ποιον άλλον θα μπορούσατε να έχετε συζητήσεις για σούπερ ήρωες και πριγκίπισσες;
  8. Ρώτησε για τη ζωή τουςΠάντα να ρωτάτε τα ανίψια σας τι έμαθαν στο σχολείο την εβδομάδα που πέρασε ή τι καινούργιο συνέβη με τους φίλους τους. Αυτό θα σας κρατήσει ενήμερες για τη ζωή τους, ενώ οι απαντήσεις τους μπορεί να σας εκπλήξουν! Μπορεί να είναι ακόμη μικρά, αλλά μεγαλώνοντας θα μπορείτε να συζητήσετε για πιο σημαντικά θέματα.
  9. Μίλησε για τον εαυτό σουΗ οικοδόμηση μιας δυνατής σχέσης σημαίνει να τα ενημερώνετε λίγο για τη ζωή σας -είτε αυτό σημαίνει να μιλάτε για τα χόμπι ή τη δουλειά σας. Με το να μοιράζεστε ιστορίες από τη ζωή σας μαζί τους, μπορεί να επηρεάσετε τις δικές τους ζωές με θετικό τρόπο.
  10. Βγάλτε αναμνηστικές φωτογραφίεςΔεν εννοούμε να δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών στο διαδίκτυο! Η λήψη φωτογραφιών είναι σημαντική από στιγμή που σας επιτρέπει να καταγράφετε τις αναμνήσεις των χρόνων που περάσατε μαζί. Θυμηθείτε πώς αισθάνεστε εσείς κάθε φορά που κοιτάζετε φωτογραφίες από την παιδική σας ηλικία, ιδιαίτερα με μέλη της οικογένειας που δεν είναι πλέον κοντά σας.

Πηγή: www.rd.com