10 χρόνια γάμου και 2 παιδιά μετά, έτσι καταφέρνω και είμαι καλά με το σύζυγό μου

Το να διατηρήσεις μια σχέση ανάμεσα σε δύο συντρόφους αναλλοίωτη στον χρόνο και να μοιάζει πάντα σαν να ήταν οι πρώτες, ανέμελες και όμορφες μέρες της, είναι σχεδόν αδύνατο.

Μια σχέση είτε είναι ερωτική είτε φιλική είτε επαγγελματική αλλάζει διαρκώς και προσαρμόζεται πάντα σε εξελίξεις και νέες καταστάσεις. Είναι, λοιπόν, στο χέρι των δύο συντρόφων να την κρατήσουν ζωντανή μέσα στο χρόνο. Όταν, όμως, μιλάμε για σχέση συζύγων με παιδιά, τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα.

Μια γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη 10 χρόνια  και έχει δύο παιδιά, παρουσιάζει τα 10 πράγματα που βοηθούν τη σχέση της με το σύντροφό της. Συνεχίστε την ανάγνωση για να τα ανακαλύψετε και – αν θέλετε – να τα δοκιμάσετε στην καθημερινότητά σας.

Τσακωθείτε

Μιλήστε για όσα σας ενοχλούν και σας βαραίνουν. Πείτε πόσο θυμωμένοι είστε. Με σεβασμό ο ένας απέναντι στον άλλο συζητήστε τι σας στεναχωρεί, λύστε το και προχωρήστε μπροστά.

Παίξτε

Το ό,τι μεγαλώνετε δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείτε και από την ζωή. Πηγαίνετε βόλτες, κάντε ποδήλατο, τρέξτε, παίξτε παιχνίδια. Κάντε ό,τι σας διασκεδάζει. Παίξτε μαζί με τα παιδιά, αλλά και χωρίς αυτά.

Γελάστε

Καθημερινά! Ακόμα κι όταν είστε κουρασμένοι που δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Γελάστε παρέα με τα παιδιά σας, τον άντρα σας, τη γυναίκα σας, την οικογένειά σας.

Διαβάστε τα υπόλοιπα βήματα στο Infokids.com.cy