13χρονη στην Κρήτη – νέα στοιχεία: Κοιμόταν 2 μέρες σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο

Ηράκλειο

Νέες πληροφορίες για τη θλιβερή αυτή ιστορία παραμέλησης.

Σύμφωνα με το cretapost, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν με πολύ προσοχή το περιστατικό της παραμέλησης της ανήλικης μετά την καταγγελία που έκανε μόνη της η 13χρονη στις Αρχές και η οποία οδήγησε στη σύλληψη του 41χρονου πατέρα της ο οποίος θα δικαστεί σήμερα στο Αυτόφωρο Δικαστήριο Ηρακλείου.

Τι είπε η 13χρονη στην Κρήτη

Η 13χρονη, σύμφωνα με την καταγγελία της στην αστυνομία, έφυγε από το σπίτι της γιατί δεν άντεχε άλλο την κατάσταση στην οποία ζούσε όλα αυτά τα χρόνια. Όπως ανέφερε ο πατέρας της ήταν βίαιος ενώ δεν ενδιαφερόταν για εκείνην και τα αδέρφια της. Έτσι, έφυγε από το σπίτι και πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο όπου και έμεινε για δύο βράδια.

Χθες, βλέποντας ότι δεν την έχει αναζητήσει κανείς αποφάσισε να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να αναφέρει τα όσα βιώνει στους αστυνομικούς.

Εκείνοι μετά την καταγγελία εντόπισαν τον πατέρα και τον συνέλαβαν. Εκείνος ισχυρίστηκε πως με τη σύζυγό του έψαχναν μόνοι τους να βρουν την κόρη τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η υπόθεση εξετάζεται και από τις κοινωνικές υπηρεσίες, ενώ η 13χρονη φιλοξενείται προσωρινά στην παιδιατρική κλινική του Βενιζελείου.

Διαβάστε επίσης

Βίντεο – σοκ: Άγνωστος ρίχνει καυστικό υγρό και τραυματίζει γυναίκα με τα παιδιά της

Λυδία: Τι κάνει σήμερα η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν Κράουτς;

Βρεφικές αποκριάτικες στολές: Οι καλύτερες προτάσεις σε τιμή μέχρι 20 ευρώ