Αρχική Εκδηλώσεις 17η ημερίδα κολύμβησης «Φωτεινή Παπαδονικολάκη»: Σήμερα κολυμπάμε παρέα με το Σύλλογο "ΆΛΜΑ" στο Π. Φάληρο

17η ημερίδα κολύμβησης «Φωτεινή Παπαδονικολάκη»: Σήμερα κολυμπάμε παρέα με το Σύλλογο "ΆΛΜΑ" στο Π. Φάληρο

Ο Πανελλήνιος  Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ σε συνεργασία με το Δήμο Π. Φαλήρου καθώς και το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Π. Φαλήρου διοργανώνει την Τρίτη 15 Μαίου την 17η ημερίδα κολύμβησης «Φωτεινή Παπαδονικολάκη» για άτομα με και χωρίς αναπηρία στο ανοικτό Κολυμβητήριο του Πολιτιστικού και  Αθλητικού Κέντρου Π. Φαλήρου.  

Στην ημερίδα συμμετέχουν 185 αθλητές από 23 διαφορετικούς φορείς ατόμων με αναπηρία από όλη την Αττική και θα τιμήσουν με την παρουσία τους πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης και Αθλητικών φορέων. Μαζί με τα παιδιά μας εθελοντικά θα κολυμπήσουν και διακεκριμένοι αθλητές, μέλη της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης, προβάλλοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Σας καλούμε όλους να επευφημήσετε τις προσπάθειες των παιδιών μας σε αυτή την όμορφη  γιορτή του Αθλητισμού!

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης

Ανοικτό Κολυμβητήριο Δήμου Π. Φαλήρου

Μαρίνα Φλοίσβου (δίπλα στο Θωρηκτό Αβέρωφ)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.