Αρχική Διαγωνισμοί 2 παιδάκια κερδίζουν δωρεάν συμμετοχή στο πασχαλινό πρόγραμμα του Kids Cooking Club (2/4)

2 παιδάκια κερδίζουν δωρεάν συμμετοχή στο πασχαλινό πρόγραμμα του Kids Cooking Club (2/4)

Απριλιάτικο Πάσχα και η γλύκα θα ξεχειλίσει στο Kids Cooking Club! Μεγάλοι και μικροί, είστε όλοι καλεσμένοι στο Πασχαλινό Unique Happening, όπου η σοκολάτα θα γεμίσει τις φετινές αναμνήσεις σας. Το κέφι μας, η φαντασία και η δημιουργικότητά μας , με όλη την ώθηση που μας δίνει η Άνοιξη, θα γίνουν, μαζί με τα αγνά υλικά μας, η πιο πρωτότυπη συνταγή για πασχαλινά αυγά.

Εδώ και 2 χρόνια, στο Kids Cooking Club διοργανώνουμε με εντυπωσιακή επιτυχία θεματικές δράσεις, που φέρνουν ολοένα και περισσότερα παιδιά σε επαφή με τη διατροφική αγωγή. Με επικεφαλής πάντα τον Executive Chef μας Κυριάκο Μελά, παιδιά και γονείς θα απολαύσετε ένα διαπολιτισμικό μαγειρικό δρώμενο, που συνδυάζει ψυχαγωγικά τη μαγειρική με την εικαστική και διακοσμητική τέχνη.

Ελάτε να μάθουμε παρέα πώς η νοστιμιά μπορεί να γίνει υγιεινή, πάρτε ιδέες για συνταγές ισορροπημένης θρέψης και πλαισιώστε το Πάσχα σας με μια αλησμόνητη εμπειρία μαζί με τα παιδιά σας.

 Ελάτε να μαγειρέψουμε παρέα με τα προϊόντα Sanitas και να διακοσμήσουμε με προϊόντα Millhouse,νόστιμα και πολύ διασκεδαστικά!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του Kids Cooking Club στο Facebook καλέστε στο 2130030644 ή επικοινωνήστε μέσω mail στη διεύθυνση info@kidscookingclub.gr.

*Το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτής ροής και απευθύνεται σε παιδιά 3-13 ετών. 

Διάρκεια: 30 λεπτά.

Kids Cooking Club

Ν. Ζέρβα 58, Γλυφάδα

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το παιδί σας μία από τις 2 δωρεάν θέσεις για να συμμετάσχει στο πασχαλινό πρόγραμμα του Kids Cooking Club την Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου από τις 16:00 - 22:00.Το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτής ροής και απευθύνεται σε παιδιά 3-13 ετών. 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 15:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το παιδί σας μία από τις 2 δωρεάν θέσεις για να συμμετάσχει στο πασχαλινό πρόγραμμα του Kids Cooking Club την Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου από τις 16:00 - 22:00.Το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτής ροής και απευθύνεται σε παιδιά 3-13 ετών.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 30η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 567 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1Γιώργος Γαρτζούνης

2.Τσολακιδου Δώρα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.