Αρχική Διαγωνισμοί 2 τυχεροί κερδίζουν από μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ για αγορές παιδικών ρούχων από την Energiers

2 τυχεροί κερδίζουν από μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ για αγορές παιδικών ρούχων από την Energiers

Ταξιδέψτε στην πιο ολοκληρωμένη, colorful & in fashion συλλογή παιδικών ρούχων με την ελληνική εταιρία παιδικών ενδυμάτων Energiers ! Η Energiers δημιουργεί με γνώμονα την ενέργεια, τον δυναμισμό και τις απαιτήσεις των μικρών μας βλασταριών! Άλλωστε πρόκειται για Kids of the World! Κάθε συλλογή είναι μια φωτεινή χρωματική βεντάλια και χαρακτηρίζεται από τα πιο απαλά & μαλακά υφάσματα, πρωτότυπα prints, ιδιαίτερες υφές και απρόσμενους συνδυασμούς.

_mg_8668

Βολικές, μαλακές, super ανθεκτικές είναι οι φόρμες της Energiers που συνοδεύουν την καθημερινότητα και τις δραστηριότητες των παιδιών σας. Για τις πιο απογευματινές στιγμές, γεωμετρικά σχέδια, floral prints εφαρμοσμένα σε boho φορέματα αλλά και πετροπλυμένα denim με ιδιαίτερες τεχνικές συνδυασμένα άψογα με πλεκτά & T-Shirts.

_mg_9643

Η Energiers είναι σήμερα η μοναδική, πλήρης και αμιγώς ελληνική εταιρία του κλάδου με έντονη αναπτυξιακή πορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνεχίζει να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, δημιουργώντας κερδοφορία, απασχολώντας σήμερα 168 άτομα & προσφέροντας εργασία σε δεκάδες Έλληνες εξωτερικούς συνεργάτες.Σήμερα βρίσκεται σε περισσότερα από 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει 16 εταιρικά & franchise καταστήματα καθώς e-shop όπου μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας .

energiers-logo

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε ένας από τους δύο τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από 1 δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ η καθεμιά προς εξαργύρωση στα καταστήματα ή το e-shop της Energiers. Με την χρήση της δωροεπιταγής δεν ισχύουν παράλληλες προωθητικές ενέργειες ή εκπτώσεις και η δωροεπιταγή ισχύει μόνο για αγορές χειμερινών, έως 15/10/2016.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους δύο τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από 1 δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ η καθεμιά προς εξαργύρωση στα καταστήματα ή το e-shop της Energiers.Με την χρήση της δωροεπιταγής δεν ισχύουν παράλληλες προωθητικές ενέργειες ή εκπτώσεις και η δωροεπιταγή ισχύει μόνο για αγορές χειμερινών, έως 15/10/2016.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 16η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, www.jaba.gr,  www.saveandwin.grhttp://kerdise-to.gr/

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 3.205 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές είναι οι:

1.Ελένη Μεριστούδη

2.Πηνελόπη Οικονόμου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.