3 παιδιά κερδίζουν απίθανα αναμνηστικά δωράκια από την live-action ταινία της Disney «Η Μικρή Γοργόνα»

Στις 25 Μαΐου η νέα, φιλόδοξη και εντυπωσιακή live-action ταινία της Disney,  «Η Μικρή Γοργόνα», σε σκηνοθεσία του οραματιστή Rob Marshall έρχεται να πλημμυρίσει με τραγούδι, συναίσθημα, χρώμα και περιπέτεια τη μεγάλη οθόνη σε μια διαφορετική υπερπαραγωγή για μικρούς και μεγάλους!

Στην ελληνική μεταγλώττιση, η όμορφη γοργόνα Άριελ, η πρωταγωνίστρια στον καθηλωτικό υποβρύχιο κόσμο του κλασικού παραμυθιού του Hans Christian Andersen που θέλει να γνωρίσει τον κόσμο τον ανθρώπων, έχει τη μαγική φωνή της ταλαντούχας μουσικού Μαρίνας Σάττι, η οποία είχε δανείσει τη φωνή της και στη Βαϊάνα της ομώνυμης ταινίας της Disney.

Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ (THE LITTLE MERMAID)

25 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD

Στην ελληνική μεταγλώττιση η Άριελ είναι με τη φωνή της Μαρίνας Σάττι -με την ευγενική παραχώρηση της Walnut Entertainment

Ας μάθουμε περισσότερα για την ταινία

«Η Μικρή Γοργόνα», η αναδημιουργία ζωντανής δράσης του βραβευμένου με Oscar® κλασικού μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων από τον οραματιστή σκηνοθέτη, Ρομπ Μάρσαλ. «Η Μικρή Γοργόνα» είναι η πολυαγαπημένη ιστορία της Άριελ, μιας όμορφης και ζωηρής νεαρής γοργόνας, που διψάει για περιπέτεια.

Η πιο μικρή από τις κόρες του Τρίτωνα και η πιο επαναστάτρια, η Άριελ λαχταρά να ανακαλύψει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και, έπειτα από ένα ταξίδι στη στεριά, ερωτεύεται τον εκθαμβωτικό Πρίγκιπα Έρικ. Αν και απαγορεύεται για τις γοργόνες να έρχονται σε επαφή με τους ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της.

Κάνει μια συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας, Ούρσουλα, και της δίνεται η ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία της ζωής στη στεριά, αλλά, ταυτόχρονα, θέτει τη ζωή της – και το στέμμα του πατέρα της – σε κίνδυνο.

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το παιδί σας ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν απίθανα αναμνηστικά δωράκια από την liive-action ταινία της Disney «Η Μικρή Γοργόνα». Ειδικότερα, 3 νικητές θα κερδίσουν από ένα καπέλο (bucket hat) και από ένα συλλεκτικό ποτήρι!

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 29 Μαίου  στις 14:00

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το παιδί σας ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν απίθανα αναμνηστικά δωράκια από την liive-action ταινία της Disney «Η Μικρή Γοργόνα». Ειδικότερα, 3 νικητές θα κερδίσουν από ένα καπέλο (bucket hat) και από ένα συλλεκτικό ποτήρι!

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές:

1.Αλκυόνη Φλώρου
2.Μαρία Χρυσοστόμου
3.Ελένη Μωρογιάννη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.