3 πράγματα που πρέπει να ξέρετε αν το παιδί σας λατρεύει τους Ήρωες με Πυτζάμες

Για να είμαι ειλικρινής, την πρώτη φορά που άκουσα για τους Ήρωες με Πυτζάμες, δεν ήμουν βέβαιη αν θα ήταν από τις σειρές που θα μου άρεσε να παρακολουθεί το παιδί μου: Τρία πιτσιρίκια, τα οποία κάθε βράδυ φορούν τις ωραίες τους πυτζάμες και αντί να πέσουν για ύπνο, μεταμορφώνονται σε σούπερ ήρωες και μπλέκονται σε ξέφρενες περιπέτειες… Ποιος γονιός το θέλει αυτό;;;

Μετά, όμως, ξεκινά το τραγούδι της σειράς -«Ντάν-νταν νταν νταν ντάν-νταν… Catboy! Owlett! Gkekko! Ε-μπρος! Τη Νύχτα μάσκες φορούν και αρχίζουν τη δουλειά-ά!…»- και αναπόφευκτα… κολλάς! Ξεχνάς την αρχική σου κρίση, φοράς και εσύ τις πυτζάμες σου, παίρνεις θέση στον καναπέ, δίπλα στο παιδί, και… ανοίγεις Vodafone TV!

Μία ευχάριστη μετάβαση

Μετά τα εντελώς «μπεμπέ» παιδικά που έχει δει το παιδί σου, κατά τα πρώτα χρόνια της επαφής του με την τηλεόραση, οι Ήρωες με Πυτζάμες αποτελούν μια ευχάριστη μετάβαση προς την πιο… παιδική ηλικία.
Το παιδικό, το οποίο απευθύνεται ιδανικά σε παιδιά ηλικίας από 5 ετών, είναι από τα πρώτα που τα εισάγουν στον κόσμο των υπερ-ηρώων, αφού πρωταγωνιστές του είναι τρία συμπαθέστατα 6χρονα «τυπάκια» που συνεργάζονται για να λύσουν μυστήρια και να «πολεμήσουν» το έγκλημα, την ώρα που όλοι οι άλλοι κοιμούνται –«περνά» και το μεταφορικό του μήνυμα.

Ξέρετε, ότι το παιδί σας λατρεύει τους Ήρωες με Πυτζάμες, επειδή σίγουρα έχει ταυτιστεί με κάποιον από αυτούς, είτε πρόκειται για τον «αρχηγό» της παρέας Connor / Catboy που τις νύχτες μεταμορφώνεται σε γατο-αγόρι, είτε για τον Greg / Gekko, ο οποίος ως άλλη σαύρα καμουφλάρεται και γίνεται αόρατος, ενώ έχει και σούπερ δύναμη, είτε για την Amaya / Owlette, το μοναδικό κορίτσι της παρέας, η οποία έχει τις δυνάμεις –και τη σοφία- μιας κουκουβάγιας. Το πιθανότερο είναι δε, ότι από κάποιον από αυτούς τους ήρωες εμπνεύστηκε, τόσο για την αποκριάτικη στολή του όσο και για το θέμα του πάρτι του.

Βασίζεται στη γαλλική σειρά βιβλίων Les Pyjamasques από τον Romuald Racioppo

Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι, ότι η βρετανο-γαλλική σειρά βασίζεται στη γαλλική σειρά βιβλίων Les Pyjamasques από τον Romuald Racioppo, η οποία έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στις γαλλόφωνες χώρες, ωστόσο δεν έχει μεταφραστεί ακόμα ούτε στα αγγλικά ούτε στα ελληνικά.

Αν το παιδί σας μαθαίνει γαλλικά, όμως, τα βιβλία αυτά αποτελούν ιδανική αφορμή για να τα εξασκήσει!

Μπορείτε να απολαμβάνετε οικογενειακώς τη σειρά όποτε εσείς θέλετε…

Η σειρά προβάλλεται κάθε Σάββατο πρωί, στις 9:00 στο Disney Junior, ένα από τα παιδικά κανάλια του Vodafone TV, οπότε ετοιμάστε ένα μπωλ με δημητριακά και… πάρτε θέση!

Στα παιδικά κανάλια του Vodafone TV «φιγουράρουν» καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας οι πιο δημοφιλείς παιδικές σειρές. Μάλιστα, χάρη στην υπηρεσία On Demand μπορείτε να παρακολουθείτε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, τόσο τα αγαπημένα κινούμενα σχέδια των παιδιών, αλλά και υπέροχες, βραβευμένες ταινίες νέας ή και παλαιότερης κυκλοφορίας, μεταγλωττισμένες στα ελληνικά.