Κuu kuu Ηarajuku: H απόλυτη κοριτσίστικη σειρά με την υπογραφή της Gwen Stefani!

Ακούγοντας το τελευταίο διάστημα την κόρη μου να τραγουδάει διαρκώς «kuu-kuu harajuku» στο σπίτι και να παίρνει κάθε φορά ύφος μικρής ποπ σταρ, δεν μπορούσα παρά να καθίσω δίπλα της για να δούμε μαζί την αγαπημένη της σειρά στο Vodafone TV και να διαπιστώσω τι ήταν αυτό που πραγματικά την έκανε να… κολλήσει!

Η απάντηση ήρθε πριν ακόμα ξεκινήσει η σειρά, στις πρώτες γραμμές των «τίτλων», όταν είδα το όνομα της Gwen Stefani! Πράγματι, η αγαπημένη pop star των δικών μας εφηβικών χρόνων, η «φωνή» του άλλοτε απίστευτα δημοφιλούς συγκροτήματος No Doubt, η οποία είναι πλέον μαμά, έκανε ένα από τα μεγάλα της όνειρα πραγματικότητα με την παιδική αυτή η σειρά.

Όπως η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της: «Η δημιουργία του Kuu Kuu Harajuku είναι ένα από τα όνειρά μου που έγινε πραγματικότητα. Είναι απίστευτο να βλέπεις τα κορίτσια του Harajuku [πρόκειται για αληθινές Ιαπωνο-Αμερικανίδες χορεύτριες που συνοδεύουν τις εμφανίσεις της Gwen Stefani και πήραν το όνομά τους από την πατρίδα τους, μια επαρχιακή πόλη της Ιαπωνίας] και τον κόσμο στον οποίο ζουν να παίρνουν ζωή. Τα γραφικά της σειράς είναι πανέμορφα και το τελικό αποτέλεσμα καλύτερο από ό,τι θα μπορούσα να έχω φανταστεί. Λατρεύω το γεγονός, ότι πρόκειται για μία σειρά κινουμένων σχεδίων για μικρά κορίτσια που τιμά τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την ατομικότητα. Ανυπομονώ να τη δουν όλοι!»

Τι πρέπει να ξέρετε για το Κuu Kuu Ηarajuku

Η σειρά Κuu Kuu Ηarajuku είναι διαθέσιμη on demand στο Vodafone TV. Δύο ολόκληροι κύκλοι επεισοδίων δωρεάν για να την απολαμβάνουμε όποια στιγμή θέλουμε!

Πρωταγωνίστριες της σειράς είναι η G (η οποία προφανώς αντιπροσωπεύει την ίδια την Gwen Stefani αφού είναι και η μοναδική που γράφει τα τραγούδια της παρέας), η Love, η Angel, η Music και η Baby. Οι 5 τους είναι οι καλύτερες φίλες και αποτελούν το σούπερ – cool κοριτσίστικο συγκρότημα, τις HJ5. Η ζωή τους θα κυλούσε πολύ πιο αρμονικά στην Harajuku, αν δεν υπήρχε ο Rudie, ο αγαπητός και γκαφατζής μάνατζέρ τους που καταφέρνει να μετατρέψει την κάθε συναυλία τους σε ένα χάος με πολύ γέλιο!

Έτσι, η G, η Love, η Angel ,η Music και η Baby πρέπει πάντα να δουλεύουν μαζί για να αντιμετωπίζουν τις αναποδιές που διαρκώς παρουσιάζονται μπροστά τους και να συνεχίσουν να κυνηγούν το όνειρό τους.

Πρόκειται, λοιπόν, για μια σειρά γεμάτη κέφι, περιπέτεια, πολύ γέλιο, πολλή μουσική, τέλεια κοστούμια και έντονο το στοιχείο της κοριτσίστικης αλληλεγγύης. Είναι, δηλαδή, σχεδόν αδύνατον να μην την λατρέψει η κόρη σας.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι τα επεισόδια της σειράς είναι πολύ σύντομα (περίπου 20 λεπτά), οπότε δεν κουράζουν τα παιδιά, ενώ το τραγούδι-θέμα ερμηνεύεται από την ίδια την Gwen Stefani και έχει έντονα 80s στοιχεία –ξέρετε, όπως αρέσει στα περισσότερα κορίτσια της γενιάς μας.