3 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν 3 σετ μονά παιδικά σεντόνια της σειράς NEF-NEF Homeware

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, το lockdown βαραίνει την ψυχολογία των παιδιών κι εμείς οφείλουμε να κάνουμε ό,τι δυνατόν καλύτερο για να προσφέρουμε χαρά. Ξεκινάμε λοιπόν από την ανανέωση του παιδικού δωματίου και μάλιστα από το κρεβάτι, επιλέγοντας τα υπέροχα λευκά είδη της ολοκαίνουργιας συλλογής NEF-NEF Homeware Spring-Summer 2020! Στην παιδική σειρά ανακαλύπτουμε

σετ σεντόνια, παιδικά μαξιλάρια, κουβ-λί, κουβέρτες, πετσέτες, παιδικά μπουρνούζια, χαλάκια, καλάθια, και τόσα άλλα υπέροχα είδη σε μοναδικά σχέδια και χρώματα, που θα ενθουσιάσουν τα μικρά μας! Ανακαλύψτε σήμερα όλη τη νέα συλλογή της NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020, στο www.nef-nef.gr και ανανεώστε τη διάθεση και το σπίτι σας!

Γνωρίστε τη νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Spring-Summer 2020

Η νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Spring-Summer 2020 είναι πλούσια – σε σχέδια, χρώματα, prints, και διαστάσεις. Εμπνέεται από την παλέτα και την ανάλαφρη αίσθηση της άνοιξης και του καλοκαιριού. Είναι σχεδιασμένη για άνεση, χαλάρωση και ζεστασιά, στυλ και πρακτικότητα, ανανέωση με ποιότητα και ουσία. Εκφράζει τις διεθνείς τάσεις της μόδας και του design αλλά ταυτόχρονα “υπηρετεί” την προσωπική έκφραση. Με οικολογική ευαισθησία και τα πιο φιλικά υφάσματα για το ανθρώπινο δέρμα σε λευκά είδη εξαιρετικής σχέσης ποιότητας τιμής.

Και το σπίτι μας πλημμυρίζει… Άνοιξη

Η άνοιξη κερδίζει έδαφος και η αναγέννηση της φύσης, γεμάτη χρώμα και ζωντάνια, μας εμπνέει να ανανεώσουμε το σπίτι μας με νέες, ανοιξιάτικες αποχρώσεις, ανάλαφρες υφές και δροσερά υφάσματα. Κάνοντας μικρές ή μεγάλες αλλαγές, η ατμόσφαιρα αλλάζει και μαζί της η διάθεσή μας! Ένα καινούργιο ριχτάρι, δύο μαξιλάρια με έντονα prints, ένα βαμβακερό χαλί με γεωμετρικά μοτίβα, αναπαυτικά πουφ, και καλάθια στα χρώματα της άμμου και το γαλάζιο του ουρανού, φέρνουν νέο αέρα στο καθιστικό μας. Μαλακά σεντόνια και κουβρ-λι σε έντονα χρώματα, ή σε μοντέρνες γήινες αποχρώσεις για περισσότερη ηρεμία, ή floral, έθνικ, με λαχούρια ή άλλα ζωηρά τυπώματα, συνθέτουν ένα υπνοδωμάτιο σαν όνειρο. Λινά και βαμβακερά τραπεζομάντηλα, ράνερ και σουπλά, χαρίζουν μια ανοιξιάτικη νότα στο τραπέζι, ενώ τα αξεσουάρ κουζίνας, πρακτικά και με στυλ, ομορφαίνουν έναν χώρο στον οποίο περνάμε πολλές δημιουργικές στιγμές.

Κάθε δωμάτιο βρίσκει τη δική του πνοή ανανέωσης στην νέα συλλογή στη νέα Collection Spring-Summer 2020 της NEF-NEF Homeware, κάθε στυλ βρίσκει τη δική του έκφραση στη δημιουργία προσωπικών χώρων σχεδιασμένων να τους απολαμβάνουμε κάθε στιγμή.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα σετ μονά παιδικά σεντόνια της σειράς NEF-NEF Homeware. Ο κάθε νικητής έχει δικαίωμα επιλογής ανάμεσα στα σχέδια SAFARI DAY ή FROM PARIS.

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 15:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα σετ μονά παιδικά σεντόνια της σειράς NEF-NEF Homeware.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 24η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Γρηγορία Αλατσατιανού

2. Ελένη Σοφοτασιου

3.Δώρα Κορροβέση

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.