3χρονος έχασε και τα δύο του πόδια έπειτα από πτώση με το ποδήλατο – Μια απλή πληγή κόντεψε να του πάρει τη ζωή!

Ένα φαινομενικά μικρό και ασήμαντο ατύχημα έγινε αφορμή μιας τραγικής απώλειας… Ο λόγος για τον 3χρονο Beauden Baumkirschner, από την Αριζόνα, ο οποίος εξαιτίας ενός απλού τραυματισμού, έπειτα από πτώση με το ποδήλατο, κατέληξε να χάσει τελικά και τα δύο του πόδια.

Το παιδί βρισκόταν για κάμπινγκ με την οικογένειά του, τον περασμένο Οκτώβριο και κατά την διάρκεια μιας βόλτα με το ποδήλατο έπεσε και γρατζούνισε το γόνατό του. «Στη συνέχεια του βάλαμε αντιβακτηριακό σπρέι, το κλείσαμε με μία γάζα και φύγαμε», είπε μιλώντας αργότερα στα μέσα ενημέρωσης ο πατέρας του μικρού.

Τις επόμενες ώρες, ο μικρός έπαιζε, έκανε ποδήλατο και κυλιόταν στις λάσπες σα να μην συμβαίνει τίποτα. Κάποια στιγμή αργά το απόγευμα είπε στους γονείς του ότι δεν νιώθει καλά, ωστόσο ήταν το επόμενο πρωί που οι ίδιοι κατάλαβαν ότι η κατάσταση ήταν σοβαρή.

Δημοσιεύτηκε από Home Sweet Home Boise στις Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

Την επόμενη ημέρα, λοιπόν, ο 3χρονος ξύπνησε με πυρετό και μια ημέρα αργότερα έγινε ληθαργικός και άρχισε να δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο δεξί, χτυπημένο του πόδι.

Οι γονείς του τον πήγαν στο νοσοκομείο. Το πόδι του, σύμφωνα με τον πατέρα του, είχε πρηστεί και είχε γίνει μωβ. «Από το δεξί πόδι το μελάνιασμα επεκτάθηκε στο αριστερό πόδι, αλλά και στα δύο του χέρια και μπράτσα».

Οι γιατροί διέγνωσαν μια επικίνδυνη λοίμωξη από σταφυλόκοκκο (ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη χρυσίζων σταφυλόκοκκος), ο οποίος δύσκολο αντιμετωπίζεται με χρήση αντιβιοτικών.

«Μας έλεγαν διαρκώς ότι πρόκειται για πρήξιμο, όμως είχε αρχίσει να χάνει τα άκρα του, πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Beauden είχε εμφανίσει μια επιπλοκή: Σύνδρομο τοξικού σοκ. Η ζωή του ολόκληρη πλέον βρισκόταν σε κίνδυνο, με τα νεφρά του να τον εγκαταλείπουν και να εμφανίζει σήψη.

«Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονιού. Δεν μπορείς να κάνει τίποτα. Είσαι εντελώς αβοήθητος», θα πουν αργότερα οι γονείς.

Link for his GoFund in my BIO. ❤️NOVEMBER 6, 2020
by David Christensen, Organizer
Little Beauden’s journey is far from…

Δημοσιεύτηκε από Home Sweet Home Boise στις Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

Ξεκίνησε μια σειρά 18 χειρουργείων που σκοπό είχαν να ανακουφίσουν την πίεση από τα παιδιά. Τα χειρουργεία έσωσαν τη ζωή του παιδιού, ωστόσο, στις αρχές Νοεμβρίου 2020 οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν και τα δύο του πόδια, από το γόνατο και κάτω.

Ο πατέρας του παιδιού αισιοδοξεί, ότι τα χέρια του θα μπορέσουν να σωθούν. Δηλώνει ευγνώμων που τουλάχιστον ο γιος του είναι ζωντανός.

Οι γιατροί πάντως δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα πώς ή πού κόλλησε το παιδί το συγκεκριμένο βακτήριο. Είπαν στους γονείς, πάντως, ότι μολύνσεις όπως αυτή είναι σπάνιες –στο νοσοκομείο φτάνουν ελάχιστες κάθε χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, καλούν όλους τους γονείς να αναλαμβάνουν άμεσα δράση, όταν διαπιστώνουν τέτοια συμπτώματα στα παιδιά τους.

This is a photo of a beautiful, brand new kid who’s growth path recently went from that of yours and mine, to one that…

Δημοσιεύτηκε από Home Sweet Home Boise στις Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020