4 παιδικές ταινίες για να δείτε με τα παιδιά σας στην τηλεόραση απόψε και το σαββατοκύριακο ( 2-4/10)

Το Infokids.gr σας παρουσιάζει τις 4 παιδικές ταινίες που θα προβληθούν απόψε και το σαββατοκύριακο στους τηλεοπτικούς δέκτες. Δείτε τις παιδικές τηλεοπτικές προτάσεις και αδράξτε την ευκαιρία να τις απολαύσετε παρέα με τα πιτσιρίκια σας!

Το πρόγραμμα των παιδικών ταινιών διαμορφώνεται ως εξής

“Τα 102 Σκυλιά της Δαλματίας” στο OPEN στις 20:00 (2/10)

Η Κρουέλα Ντε Βιλ βρήκε τον παλιό της εαυτό: θέλει ν΄ αποκτήσει ένα ακόμα γούνινο παλτό με βούλες. Τώρα πια χρειάζεται περισσότερα δαλματικά κουτάβια . . Θα μπορέσει όμως να τα βάλει με τα εκατόν δύο έξυπνα και γενναία σκυλάκια Δαλματίας.

“Σον το Πρόβατο: Η Ταινία” στην ΕΡΤ2 στις 17:15 (3/10)

Ο Σον είναι ένα έξυπνο, άτακτο πρόβατο, που ζει με το κοπάδι του στη Φάρμα Μόζι Μπότομ και υπό την επίβλεψη του Αγρότη και του Μπίτζερ, ενός καλοπροαίρετου αλλά μη αποτελεσματικού τσοπανόσκυλου. Παρά τις προσπάθειες του Σον, η ζωή στη φάρμα τους έχει δυσκολέψει και ο Σον θα καταστρώσει ένα πανούργο σχέδιο: να πάρουν ρεπό. Πρέπει να προσέχετε τι εύχεστε όμως.

“Τα μυαλά που κουβαλάς” στο STAR στις 21:00 (3/10)

Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις και αυτό ισχύει και για τη Ράιλι, που αφήνει τη ζωή της πίσω όταν ο πατέρας της ξεκινά καινούργια δουλειά στο Σαν Φρανσίσκο. Όπως όλοι, η Ράιλι καθοδηγείται από τα συναισθήματά της: Χαρά, Φόβος, Θυμός, Αηδία, Λύπη. Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου στο μυαλό της Ράιλι, από όπου τη συμβουλεύουν καθημερινά. Η Χαρά, το κύριο και πιο σημαντικό συναίσθημα της Ράιλι, προσπαθεί να τα βλέπει όλα θετικά, αλλά τα υπόλοιπα συναισθήματα διαφωνούν για τον τρόπο διαχείρισης της αλλαγής πόλης, σπιτιού και σχολείου.

“Σκυλάκια στο διάστημα” στην ΕΡΤ2 στις 17:00 (4/10)

Η Μπέλκα και η Στρέλκα, μια τετράποδη σταρ του τσίρκου και μια αδέσποτη σκυλίτσα, περνούν από σκληρή εκπαίδευση και ταξιδεύουν στο Διάστημα με τη μη επανδρωμένη σοβιετική αποστολή του ’60.