4 παιδικές ταινίες στην τηλεόραση που θα μας κρατήσουν καλή συντροφιά απόψε και το σαββατοκύριακο (8-10/3)

Το Infokids.gr σας προτείνει 4 παιδικές ταινίες που θα προβληθούν απόψε (8/3) και το σαββατοκύριακο (9-10/3) στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Δείτε τις παιδικές τηλεοπτικές προτάσεις και αδράξτε την ευκαιρία να τις απολαύσετε παρέα με τα πιτσιρίκια σας!

“Φρέντυ, ο βατραχόφατσας”

Παρασκευή 8 Μαρτίου στην ΕΡΤ2 στις 20:50 και σε επανάληψη το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 10:30 

H ταινία πραγματεύεται το ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού σε κάποιες μορφές του και τις σχέσεις των παιδιών σχολικής ηλικίας. Το μόνο που θέλει ο δεκάχρονος Βίκτορ είναι να περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές του μαζί με τους φίλους του και το σκύλο του, το Λουκάνικο, χαλαρώνοντας στο δεντρόσπιτο.  Σε κάθε του βήμα δέχεται προκλήσεις και προσβολές από τον Φρέντυ, έναν νταή που ενοχλεί συνεχώς τον Βίκτορα και όλα τα παιδιά της περιοχής.  Κάποια στιγμή, ο Βίκτωρ τρώει και μια μπουνιά και τότε αρχίζει να σκέπτεται τρόπους για να απαλλαγούν από τον Φρέντυ. Όταν φτάνει ένα τσίρκο στην πόλη τους, ο Βίκτωρ βρίσκει τη χρυσή ευκαιρία όχι μόνο να δώσει παράσταση στην πόλη του, πάντα μαζί με τον σκύλο του, αλλά και να διώξει μια και καλή τον Φρέντυ από την περιοχή.

Η Barbie και οι αδελφούλες της σε ένα απίθανο κουταβο-κυνηγητό

Σάββατο 9 Μαρτίου στις 12:30 στο STAR

H Barbie και οι αδελφούλες της ανακαλύπτουν πως όλα γίνονται καλύτερα αν τα κάνεις με παρέα σε αυτή την ηλιόλουστη περιπέτεια. Όταν τα κορίτσια και τα κατοικίδιά τους φτάνουν σε ένα τροπικό νησί για τον διαγωνισμό χορού της Chelsea, αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι για να παρακολουθήσουν το τοπικό Φεστιβάλ Αλόγων. Όταν όμως χάνουν τα κατοικίδιά τους εκεί, η περιπέτεια να τα βρουν ξεκινά.

Η Εποχή των Παγετώνων

Σάββατο 9 Μαρτίου στις 12:30 στο STAR

Την εποχή των παγετώνων ένα μοναχικό μαμούθ, ένας φλύαρος βραδύποδας και μια τίγρης προσπαθούν να βρουν τους γονείς ενός μωρού, για το οποίο όμως ενδιαφέρεται (ως έδεσμα, φυσικά) και μια αγέλη προϊστορικών τίγρεων.

“Μπετόβεν: Το κυνήγι του θησαυρού”

Την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 12:30 στο STAR

Μετά από τα καταστροφικά γυρίσματα μιας ταινίας, ο καλόκαρδος σκύλος Μπετόβεν και ο εκπαιδευτής τους, Εντι, γυρίζουν σπίτι. Στο δρόμο της επιστροφής, όμως κάνουν στάση σε ένα όμορφο παραλιακό χωριό. Εκεί, ο Μπετόβεν γίνεται φίλος με ένα μικρό αγόρι. Οι δυο τους συνεργάζονται για να ανακαλύψουν έναν παλιό πειρατικό θησαυρό και
στην προσπάθειά τους θα έχουν συμμάχους όλο το χωριό…