Αρχική InfoTeens Υγεία Δείτε τι τραγικό συνέβη σε μαθητή που κοιμήθηκε ένα ολόκληρο βράδυ με τα ακουστικά

Δείτε τι τραγικό συνέβη σε μαθητή που κοιμήθηκε ένα ολόκληρο βράδυ με τα ακουστικά

Πολλά παιδιά και έφηβοι έχουν τη συνήθεια να κοιμούνται με τα ακουστικά τους συνδεδεμένα στο smartphone ή σε κάποια άλλη συσκευή για να ακούνε μουσική και να χαλαρώνουν. Οι γιατροί έχουν προειδοποίησει για το πόσο επικίνδυνη για την ακοή είναι αυτή η συνήθεια αλλά δυστυχώς ελάχιστοι τους έχουν πάρει στα σοβαρά.

Μαθητής κοιμήθηκε με τα ακουστικά και ξύπνησε κουφός

Σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα περιστατικό που σίγουρα θα αφυπνίσει τους πάντες. Ένας μαθητής στην Ταιβάν έπεσε έβαλε μουσική, ξάπλωσε και τον πήρε ο ύπνος με τα ακουστικά. Το επόμενο πρωί ξύπνησε κωφός από το ένα του αυτί.

Όπως είπαν από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου πήγε, ήταν τυχερός που κατά τη διάρκεια του ύπνου του, το ένα ακουστικό βγήκε από το αυτί αλλιώς υπήρχε περίπτωση να χάσει την ακοή του και από τα δυο του αυτιά. Τώρα ο ίδιος ο μαθητής πρέπει να πηγαίνει 5 φορές την εβδομάδα στο νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε θεραπεία προκειμένου να ανακτήσει αν όχι όλη, μέρος της ακοής που έχασε.

Ο επικεφαλής ΩΡΛ του νοσοκομείου, ο γιατρός Χουιτζί, τόνισε πως κατά τη διάρκεια του ύπνου το αίμα κυκλοφορεί πιο αργά στο σώμα μας. Το ίδιο συμβαίνει και στα αυτιά μας. Όταν όμως υπάρχουν συνεχείς θόρυβοι στο αυτί μας, εκείνο πιέζεται για να ανταποκριθεί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter