Αρχική InfoBaby Τοκετός 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον φυσιολογικό τοκετό μετά την καισαρική

4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον φυσιολογικό τοκετό μετά την καισαρική

Οι γυναίκες είναι απίστευτες! Οργανώνουν την καθημερινότητα όλων, τα καταφέρνουν στις δουλειές τους, κάνουν ταυτόχρονα χιλιάδες πράγματα και – κυρίως – δίνουν ζωή! Γεννούν μωράκια και αναθρέφουν τη συνέχεια του κόσμου μας.

Όποιο τρόπο, λοιπόν, κι αν επιλέξει μία γυναίκα για να φέρει στον κόσμο το μωράκι της μας αφήνει αδιάφορους. Εκείνο που πρέπει να ξέρει, είναι, ότι είναι μια γυναίκα δυνατή που κατάφερε κάτι πολύ δύσκολο!

Οπότε όπως και αν αποφασίσατε να γεννήσετε εμείς σας υπενθυμίζουμε, ότι είστε απίστευτες, δυνατές και όμορφες. Δυστυχώς, όμως, ο τοκετός δεν είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία, είτε μιλάμε για φυσιολογικό τοκετό είτε για τοκετό με καισαρική. Αν, μάλιστα, μία μαμά αποφασίσει να γεννήσει ένα μωράκι με φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική (VBAC -Vaginal Birth After C-Section) τα πράγματα γίνονται λιγάκι πιο περίπλοκα. Δεν είναι, όμως, και ακατόρθωτα.

Αν, λοιπόν, αποφασίσετε να φέρετε στον κόσμο το μωράκι σας με φυσιολογικό τοκετό αφού ήδη έχετε γεννήσει ένα παιδάκι με καισαρική, διαβάστε μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infokids.com.cy


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.