5 νέες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων από τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

5 νέες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Για σεξουαλική κακοποίηση πέντε ακόμη ανηλίκων κατηγορείται ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργο Γιαννόπουλο, που πρόσφατα είχε δικαστήριο για την υπόθεση μιας 6χρονης, η οικογένεια της οποίας κατήγγειλε ότι κακοποίησε σεξουαλικά πριν από περίπου 10 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega,  ο δικηγόρος της οικογένειας, Παναγιώτης Παπαϊωάννου κατέθεσε σήμερα Παρασκευή μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά του εν λόγω μουσικού για πέντε ακόμη υποθέσεις ανηλίκων που καταγγέλλουν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση στην παιδική τους ηλικία (από 8 ως 13 ετών).

Καταγγελίες και για βία

Τώρα πλέον και οι 5 γυναίκες έχουν ενηλικιωθεί και προχώρησαν στις συγκεκριμένες καταγγελίες μέσω μηνυτήριας αναφοράς στην εισαγγελία. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι κοπέλες-θύματα πλην δύο δε γνωρίζονται μεταξύ τους.

Τα περιστατικά της κακοποίησης σύμφωνα με τις καταγγελίες έγιναν σε διαφορετικούς τόπους.

Οι Πυξ Λαξ έχουν πάρει θέση για τις συγκεκριμένες καταγγελίες τονίζοντας πως δεν συνεργάζονται με τον εν λόγω μουσικό τα τελευταία χρόνια.

«Μέσα στις αναφορές των κοριτσιών υπάρχουν και στοιχεία βίας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Τα δύο κορίτσια γνωρίζονται μεταξύ τους, ενώ τα υπόλοιπα είναι άγνωστα μεταξύ τους, με τον δικηγόρο να υποστηρίζει πως αναμένονται νέες καταγγελίες.

Διαβάστε επίσης:

Φωτεινή Ψυχίδου: «Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον Γιώργο Γιαννόπουλο»

Αυτός είναι ο ντράμερ που αποπλάνησε 6χρονη – Ήταν μέλος των Πυξ Λαξ

Η Πανελ. Ένωση Ιατροδικαστών για τον θάνατο των 3 παιδιών – H απόφαση του δικαστηρίου που θα συζητηθεί