Αρχική Διαγωνισμοί 5 τυχεροί κερδίζουν από μια μηνιαία κάρτα ελευθέρας εισόδου για να παίξουν σε ένα από τα 5 πάρκα των Volta fun town

5 τυχεροί κερδίζουν από μια μηνιαία κάρτα ελευθέρας εισόδου για να παίξουν σε ένα από τα 5 πάρκα των Volta fun town

Τα Volta Fun Town αποτελούν τους πληρέστερους χώρους οικογενειακής διασκέδασης και ψυχαγωγίας στην Αθήνα για τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους γονείς τους.

Κάστρα παραμυθένια, ζούγκλες για ατελείωτες ώρες εξερεύνησης, τραμπολίνο για διασκέδαση στα ύψη, baby kart και λιμουζίνες για μελλοντικούς οδηγούς, παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που μπορείς να συναντήσεις στα πάρκα των Volta Fun Town.

Η διαμόρφωση των καταστημάτων Volta Fun Town παρέχει την δυνατότητα φιλοξενίας και εστίασης μεγάλου αριθμού ατόμων κάνοντας την παραμονή στον χώρο πιο ευχάριστη, άνετη και ξεκούραστη. Παράλληλα επιτρέπει σε γονείς & συνοδούς να παρακολουθούν τις δραστηριότητες των παιδιών απολαμβάνοντας τον καφέ, το αναψυκτικό και το snack τους.

Οι χώροι των Volta Fun Town είναι πάντα καθαροί, χωρίς φθορές, υψηλής αισθητικής και φιλοξενίας!!!

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα πάρκα παιδικής ψυχαγωγίας Volta Fun Town εδώ

Οι διευθύνσεις των  Volta Fun Town είναι:

Athens Heart

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 180 - ΤΑΥΡΟΣ

Avenue

Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 41 - 45 ΜΑΡΟΥΣΙ

Athens Metro Mall

Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 276 - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Μαρίνα Φλοίσβου

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Σπάτα

1ο ΧΛΜ. Λ. ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΣΠΑΤΩΝ ΘΕΣΗ ΠΕΤΡΑ ΓΥΑΛΟΥ

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το παιδί σας ένας από τους πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν από μια μηνιαία κάρτα εισόδου για είσοδο στην παιχνιδοκατασκευή ή την πίστα Roller Skating σε ένα από τα 6 πάρκα των Volta fun town.  Η μηνιαία κάρτα αφορά την είσοδο ενός παιδιού.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 15:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το παιδί σαςένας από τους πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν από μια μηνιαία κάρτα εισόδου για είσοδο στην παιχνιδοκατασκευή ή την πίστα Roller Skating σε ένα από τα 5 πάρκα τωνVolta fun town.  Η μηνιαία κάρτα αφορά την είσοδο ενός παιδιού.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 15η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Δημήτριος Κοτέλος

2.Ιωάννης Βεϊνής

3.Ρένα Κωστολιά

4.Λίτσα Νιάφα 

5.Μπαλασόγλου Βαρβάρα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter