5 τυχεροί κερδίζουν τα ζουληχτά και μυρωδάτα παιχνιδο-φαγητά Num Noms Smooshcakes προσφορά της Giochi Preziosi

Τα παιδιά λατρεύουν τα ζουληχτά και μαλακά παιχνίδια, όπως λατρεύουν και τα γλυκά! «Νιαμ, νιαμ», δεν κάνουν τις περισσότερες φορές που τους προσφέρουμε κάτι λαχταριστό και μυρωδάτο;

Πώς θα σας φαινόταν αν από εδώ και πέρα τα παιδιά μπορούσαν να παίζουν με κάτι λαχταριστό, μοσχομυριστό και… ζουληχτό;

Όχι δεν σας λέμε να αφήσετε το παιδί να παίξει με το φαγητό του, αλλά να διασκεδάζει με τα νέα ζουληχτά και μυρωδάτα παιχνιδο-φαγητά της Giochi Preziosi.

Ας γνωρίσουμε τα Num Noms Smooshcakes

Τα Num Noms Smooshcakes, είναι τα μίνι παιχνιδο-φαγητάκια που μυρίζουν υπέροχα και λαχταριστά, είναι απίστευτα απαλά αλλά και σούπερ ζουληχτά!

Το παιδί μπορεί να τα ζουλήξει όσο θέλει και αυτά επανέρχονται στο αρχικό, λαχταριστό τους σχήμα, δίνοντας έναν «μαγικό» και πολύ fun χαρακτήρα στο παιχνίδι!

Η νέα σειρά, αποτελείται από δίδυμους χαρακτήρες σε 4 διαφορετικά ζευγάρια! Οκτώ ζουληχτά & μυρωδάτα Num Noms, σχεδιασμένα να προσφέρουν στα παιδάκια μια μοναδική εμπειρία από την πρώτη στιγμή!

Τι κερδίζει το παιδί από τα Num Noms Smooshcakes

Τα ζουληχτά και γεμάτα γλύκα αυτά παιχνίδια ανήκουν – ως ζουληχτά – στην κατηγορία των «αισθητηριακών παιχνιδιών».

Το αισθητηριακό παιχνίδι εστιάζει στο να κάνει γενικότερα το παιδί μικροκινήσεις αναπτύσσοντας τη λεπτή κινητικότητα ενώ είναι επιπλέον χαλαρωτικό για τα παιδιά και τα βοηθά να διοχετεύσουν την ενέργειά τους και να συγκεντρωθούν. Σε συνδυασμό με την ευχάριστη μυρωδιά και τα έντονα χρώματα εγείρονται όλες οι αισθήσεις αλλά και η φαντασία!

Κάθε Num Noms Smooshcakes  έχει το κορδονάκι του ώστε να μετατρέπεται και σε κρεμαστό αξεσουάρ. Με διαφορετικές μυρωδιές από παγωτό, τσιχλόφουσκα ή και μυρωδιές έκπληξη, κάθε παιδάκι θα βρει το δικό του αγαπημένο ζουληχτό Num Noms Smooshcakes !

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το παιδί σας ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν τα ζουληχτά και μυρωδάτα παιχνιδο-φαγητά Num Noms Smooshcakes προσφορά της Giochi Preziosi

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 20 Μαΐου στις 15:00

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το παιδί σας ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν τα ζουληχτά και μυρωδάτα παιχνιδο-φαγητά Num Noms Smooshcakes προσφορά της Giochi Preziosi
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 20η Μαΐου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Καραβολανίδης Λουκάς

2.Ευανθία Μπίνα

3.Αγκόπ Μαλεβιζιάν

4.Μαρία Τζιωρτζιώτη

5.Ράνια Χαρακοπούλου 

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.