5+1 αποδράσεις με το αυτοκίνητο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Σε μία εποχή που ο κορωνοϊός έβαλε τη «σφραγίδα» στη ζωή μας και μας περιόρισε στο σπίτι, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, τώρα που τα μέτρα χαλάρωσαν, φαντάζει ως μία εξαιρετική ευκαιρία να ξεφύγει το μυαλό και να αλλάξει η διάθεση. Και τι ιδανικότερο από ένα road trip.

Μπορεί από τις 25 Μαΐου οι μετακινήσεις προς τα νησιά να είναι πλέον ελεύθερες, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα προτιμήσουν περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας και το αυτοκίνητό τους για να ξεφύγουν από το κλεινόν άστυ.

Εμείς ψάξαμε και σας προτείνουμε πέντε συν έναν προορισμούς, που μπορείτε να φτάσετε εύκολα και με το αυτοκίνητό σας.

Λουτρά Ωραίας Ελένης

Μία μαγευτική τοποθεσία για ξεκούραση και χαλάρωση σε απόσταση μίας ώρας σχεδόν από το κέντρο της Αθήνας.

Πευκόφυτες εκτάσεις, καταγάλανοι κολπίσκοι για βουτιές, αλλά και αρχαιολογικοί χώροι, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό απόδρασης. Οφείλουν το όνομά τους στις πηγές γλυκού νερού που υπάρχουν δίπλα στη θάλασσα, όπου πιστεύεται ότι έκανε τα μπάνια της πανέμορφη βασίλισσα της Σπάρτης.

Στα Λουτρα της Ωραίας Ελένης θα βρείτε παραλίες οργανωμένες με ξαπλώστρες και ομπρέλες, ενώ μπορείτε να επισκεφθείτε τους αρχαιολογικούς χώρους Κεχρεών, Αρχαίας Κορίνθου, Κυράς Βρύσης, καθώς και τα θέατρα Επιδαύρου, Σοφικού και Εξαμιλίων.

Ιδανικά να επισκεφθείτε την Ιαματική πηγή Λουτρών Ωραίας Ελένης, ενώ εναλλακτικά μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα στον Σαρωνικό από τον λόφο με τον παλαιό ανεμόμυλο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infowoman.gr