59χρονος φωτογράφιζε μικρά κορίτσια στην παραλία – Πώς έγινε αντιληπτός

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ανθρώπων με αρρωστημένες ορέξεις που κινούνται σε χώρους που συχνάζουν ανήλικα παιδιά για να τις ικανοποιήσουν.

59χρονος φωτογράφιζε μικρά κορίτσια στην παραλία

Ένας 59χρονος φωτογράφιζε με το κινητό του τηλέφωνο μικρά κορίτσια που έκαναν αμέριμνα το μπάνιο τους στην παραλία Μενίδι της Αμφιλοχίας.

Η αρρωστημένη δράση του έγινε αντιληπτή χάρη στην παρατηρητικότητα ενός γονέα που τον είδε να φωτογραφίζει τα κορίτσια. Ο γονέας απαίτησε να του δείξει ο 59χρονος τα επίμαχα αρχεία που είχε απαθανατίσει, όμως εκείνος αρνήθηκε και ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους. Κάποιοι ειδοποίησαν τις αρχές και στην παραλία έφτασαν άνδρες του Λιμενικού Τμήματος Αμφιλοχίας, οι οποίοι έκαναν έλεγχο στο κινητό του δράστη και ανακάλυψαν πλήθος από φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών.

Ξεσκεπάστηκε η αρρωστημένη δράση του 59χρονου

Όλα έδειχναν ότι ο 59χρονος φωτογράφιζε και τις προηγούμενες ημέρες ανυποψίαστα κοριτσάκια κι έτσι συνελήφθη και το κινητό του εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας της Αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση, ενώ θα ελεγχθούν οι λογαριασμοί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πατέρας του κοριτσιού, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου και κατ’ αρχήν αντιμετωπίζει την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.