6χρονη βρήκε τραγικό θάνατο από τους ίδιους τους γονείς της για έναν αδιανόητο λόγο

6χρονη βρήκε τραγικό θάνατο από τους ίδιους τους γονείς της για έναν αδιανόητο λόγο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 6χρονο κορίτσι στη Χαβάη από τους ίδιους τους θετούς γονείς του. Το φρικτό έγκλημα αποκάλυψε στην αστυνομία η 12χρονη αδερφή της. Σύμφωνα με την ίδια, οι γονείς κλείδωναν το κοριτσάκι σε ένα κλουβί σκύλου γιατί το βράδυ έψαχνε για να φάει.

Το συγκεκριμένο βράδυ, όμως, ήταν χειρότερο. “Οι θετοί γονείς μου κλείδωσαν την 6χρονη αδερφή μου μέσα σε κλουβί σκύλου στην τουαλέτα του σπιτιού. Της είχαν κλείσει με μονωτική ταινία το στόμα και τη μύτη, δεν ξύπνησε ποτέ. Μου είπαν να το κρατήσω μυστικό” είπε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η μεγαλύτερη -επίσης υιοθετημένη- αδερφή της άτυχης Ιζαμπέλα Καλούα.

Όλα αυτά συνέβησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το επόμενο πρωί, οι γονείς, ο 52χρονος Ισαάκ και η 43χρονη Λεχούα Καλούα, δήλωσαν την εξαφάνιση της 6χρονης Ιζαμπέλα σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Όπως είπαν, είχαν να δουν την κόρη τους από το προηγούμενο βράδυ, όταν πήγε για ύπνο στο δωμάτιό της.

Πώς σκότωσαν την 6χρονη οι γονείς

Οι αστυνομικοί, όμως, δεν τους πίστεψαν, παρά κατάλαβαν ότι είναι ένοχοι. Οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν και από την κατάθεση της 12χρονης αδερφής της, σύμφωνα με την οποία οι γονείς ήταν υπεύθυνοι για τον θάνατο του παιδιού. Έτσι, λίγο αργότερα προχώρησαν στη σύλληψη του ζευγαριού.

Η 12χρονη ισχυρίστηκε, επίσης, ότι την ανάγκασαν να μην μιλήσει σε κανέναν για το περιστατικό. Μεταξύ άλλων, στις περιγραφές της είπε: “Λίγο αργότερα η μητέρα γέμισε την μπανιέρα με νερό και βύθισε την Ιζαμπέλα μέσα, μάλλον για να δει αν θα ξυπνήσει, αλλά αυτό δεν συνέβη. Μετά με φώναξαν για να την κουβαλήσουμε και να την πάμε στο δωμάτιό της”.

Το άψυχο σώμα του παιδιού δεν έχει βρεθεί ακόμα, ενώ ο δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορούμενου ζευγαριού επιμένει ότι είναι αθώοι.

πηγή: Daily Mail

Διαβάστε ακόμα:

6χρονη βρήκε τραγικό θάνατο από τους ίδιους τους γονείς της για έναν αδιανόητο λόγο

Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκε 14χρονη από τον Πειραιά

Συναγερμός για τα κρούσματα στα σχολεία – Αγώνας δρόμου για να μην κλείνουν τμήματα