7 λαχταριστές συνταγές για τις κρέμες του μωρού που θα… ζηλέψει και η μαμά!

Οι περισσότερες μέλλουσες μανούλες ανυπομονούν για τη στιγμή που θα φέρουν το μωρό τους στον κόσμο, για να έχουν επιτέλους την ευκαιρία να το κρατήσουν τρυφερά στην αγκαλιά τους, να του χαρίσουν απλόχερα την αγάπη τους και να μοιραστούν μαζί του το υπόλοιπο μιας ευτυχισμένης ζωής! Να το φροντίσουν, να το μεγαλώσουν σωστά και να το κάνουν έναν καλό και δυνατό άνθρωπο.

Αν, μάλιστα, αυτό είναι το δεύτερο ή τρίτο μωρό, έχουν έναν ακόμα λόγο να ανυπομονούν: Για τη στιγμή που θα του δώσουν με το κουταλάκι τα πρώτα του λαχταριστά γεύματα! Είναι σπουδαίο αναπτυξιακό στάδιο για ένα μωρό να μαθαίνει να χρησιμοποιεί το κουτάλι και είναι βέβαιο πως η διαδικασία αυτή γίνεται πολύ πιο απολαυστική, χάρη στις Βρεφικές Κρέμες ΝΟΥΝΟΥ!

Ναι ξέρετε καλά για ποιες μιλάω, για τις αφράτες, λαχταριστές, μοσχομυριστές κρέμες που απολαμβάναμε κι εμείς όταν ήμασταν μωρά, γιατί οι μαμάδες μας ήξεραν πόσο θρεπτικές και απολαυστικές είναι, δείχνοντας από τότε απόλυτη εμπιστοσύνη στα υψηλής ποιότητας προϊόντα της ΝΟΥΝΟΥ!

Σήμερα έχουμε ακόμα περισσότερους λόγους να προτιμάμε τη νέα συνταγή στις Βρεφικές Κρέμες ΝΟΥΝΟΥ :

  • Είναι φτιαγμένες από 100% φυσικά δημητριακά
  • Δεν περιέχουν ούτε χρωστικές ουσίες, ούτε συντηρητικά
  • Είναι πλούσιες σε γάλα
  • Με νέα σύνθεση σακχάρων.

Οι Βρεφικές Κρέμες ΝΟΥΝΟΥ συμβάλουν στη σωστή ανάπτυξη του μωρού μας, αφού καλύπτουν σε σημαντικό βαθμό τις ημερήσιες ανάγκες του σε μια σειρά από σημαντικά θρεπτικά συστατικά όπως:

  • Βιταμίνη Α, που κρατούν δυνατό το ανοσοποιητικό του σύστημα.
  • Σίδηρος, που είναι αναγκαίος για την φυσιολογική γνωσιακή του ανάπτυξη.
  • Ασβέστιο και βιταμίνη D, συστατικά που είναι απολύτως αναγκαία για την υγιή ανάπτυξη των οστών και των δοντιών του.
  • Βιταμίνη Β2,που βοηθά τον οργανισμό του να αξιοποιήσει την πολύτιμη ενέργεια που λαμβάνει από την τροφή.
Φαρίν Λακτέ με Μπισκότο: Δεν υπάρχει άλλη τέτοια νοστιμιά

Μιλώντας για λαχταριστές γεύσεις, όσοι αγαπάτε τις Βρεφικές Κρέμες ΝΟΥΝΟΥ όσο εγώ, θα συμφωνείτε πως είναι όλες τους εξίσου νόστιμες και ιδιαίτερες. Καμία, όμως, δεν συγκρίνεται με το πόσο απολαυστική είναι η Φαρίν Λακτέ! Δεν μπορώ, μάλιστα, ούτε να φανταστώ πόσο πιο φανταστική θα είναι η νέα της γεύση που συνδυάζει όλη τη νοστιμιά της Φαρίν Λακτέ με απολαυστικό Μπισκότο! Και είμαι σίγουρη, ότι εξίσου θα την απολαύσει κάθε μωρό…

Το μητρικό γάλα είναι ό,τι καλύτερο για το μωρό σας.