“7 πολύχρωμες παιδικές σαΐτες”: Μια ραδιοφωνική εκπομπή για γονείς και παιδιά από τον Δήμο Ν. Σμύρνης

Μια ενδιαφέρουσα ραδιοφωνική εκπομπή που απευθύνεται σε γονείς και παιδιά παρουσιάζει το εκπαιδευτικό ραδιόφωνο του Δήμου Ν. Σμύρνης, με τον τίτλο “7 πολύχρωμες παιδικές σαΐτες”. Μπορείτε να την παρακολουθείτε στο neasmyrniradiotv.gr κάθε Σάββατο στις 2μ.μ.

Μια εκπαιδευτική εκπομπή για γονείς και παιδιά από τον Νίκο Σιούτα

Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο Νίκος Σιούτας, Διδάκτορας Ψυχολογίας, Ειδικός Παιδαγωγός, πρώην Σχολικός Σύμβουλος στην 7η περιφέρεια Αθήνας ,π. Διευθυντής του 4ου Δημ. Σχ. Νέας Σμύρνης, συγγραφέας σχολικών βιβλίων, ο οποίος έχει διδάξει και στο τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Η πόλη μας τον γνώρισε ως Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης που μέσα από τις καινοτομικές δράσεις δημιούργησε, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και την ευρύτερη τοπική κοινωνία, ένα πρότυπο βιωματικό σχολείο, που ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και χαρακτηρίστηκε ως το καλύτερο Δημόσιο Σχολείο της χώρας μας.

Είναι εμπνευστής του Σύγχρονου Λαϊκού Πανεπιστημίου ΣΥ.ΛΑ. Π. Παράλληλα έχει δημιουργήσει και παρουσιάσει με επιτυχία στην τηλεόραση σειρά εκπομπών (Παιδικά Χαμόγελα, Γονεϊκές Ιχνηλασίες, Παίξτε με τις σημαίες και γνωρίστε τον κόσμο) που απευθύνονταν στα παιδιά και γενικότερα στην οικογένεια.

Τώρα με την εκπαιδευτική ομάδα 3sedu.gr, και τις 7 Πολύχρωμες Παιδικές Θεματικές Σαϊτες του, έρχεται να μας ταξιδέψει στον κόσμο του παιδιού με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ενισχύοντας το γονεϊκό ρόλο.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Τσολιά: Μπορούν να εμβολιαστούν οι έγκυες – Καμία αρνητική επίδραση στο έμβρυο

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μεταμόρφωσε αυτό το Δημοτικό σχολείο σε ένα πολύχρωμο στέκι!

Edupass.gov.gr: 6 απαντήσεις στα συχνότερα ερωτήματα των γονιών για τη νέα πλατφόρμα δήλωσης self test