Αδιανόητες εικόνες: Οδηγός κρατά μικρό παιδί στα πόδια του ενώ το όχημα κινείται

Αδιανόητες εικόνες: Οδηγός κρατά μικρό παιδί στα πόδια του ενώ το όχημα κινείται

Μια θλιβερή εικόνα έφερε στη δημοσιότητα πριν από μερικές ώρες η ιστοσελίδα newsauto.gr. Σε αυτήν βλέπουμε ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ο οδηγός κρατά στα πόδια του ένα μικρό παιδί. Και όπως αναφέρει το site, το πολυτελές όχημα είναι εν κινήσει.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, η εικόνα απαθανατίστηκε σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας (κάθετος στη λεωφόρο Βουλιαγμένης). Ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος, λοιπόν, είχε την… τρομερή ιδέα να βάλει το παιδί του στην θέση του οδηγού.

Το μικρό παιδί, το οποίο έχει στο στόμα του πιπίλα (φανταστείτε την ηλικία του), βλέπει το σκηνικό ως παιχνίδι και είναι γεμάτο χαρά καθώς ο πατέρας του το έχει αγκαλιά και κρατά το τιμόνι. Το φανάρι ανάβει πράσινο και το όχημα ξεκινά.

Ευχόμαστε η οικογένεια να έφτασε στο σπίτι ασφαλής. Δεν θέλουμε καν να διανοηθούμε τι θα συνέβαινε στην περίπτωση που έπεφτε πάνω τους ένα άλλο όχημα ή αν θα έπρεπε ο οδηγός να φρενάρει απότομα.

Έχει και συνέχεια: Ακόμα και ο καθρέφτης του οδηγού είναι κλειστός με αποτέλεσμα να μην υπάρχει οπτική επαφή με τα οχήματα που έρχονται από τα πλάγια!

Δεν έχουμε άλλα λόγια…

Διαβάστε ακόμα:

8ος αγώνας δρόμου για την “Καρδιά του Παιδιού”

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ραπουνζέλ χωρίς παραμύθι” στο Θέατρο Κάππα (22/1)

Βρετανία: 16χρονη πέθανε μετά από «ακραία παραμέληση» από τους γονείς της