Αδιανόητο: Πατέρας σκότωσε τον 9χρονο γιο του, επειδή δεν ήθελε να του κάνει εμβόλια!

Είναι από αυτές τις ιστορίες που δεν τις χωρά ανθρώπινος νους. Ένας 49χρονος πατέρας σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε επειδή δεν ήθελε το παιδί του να κάνει εμβόλια.

Ο Stephen O’Loughlin, αντιπρόεδρος επενδυτικής εταιρείας, βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια του 9χρονου. Ένα από τα ζητήματα που προκαλούσε έντονες διενέξεις ανάμεσα στους δύο γονείς ήταν ο εμβολιασμός του και γενικότερα θέματα υγείας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο O’Loughlin ήταν ένθερμος υποστηρικτής του αντιεμβολιαστικού κινήματος, ενώ πίστευε πως τα εμβόλια που έκανε ο γιος του όταν ήταν μικρό παιδί τον είχαν κάνει ασθενικό και του προκάλεσαν απώλεια κιλών.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν το 2012 πατέρας του παιδιού έγινε μέλος ενός new age γκρουπ που προωθούσε τον αντιεμβολιασμό, με την λογική ότι το εμβόλιο είναι εργαλείο ελέγχου των πολιτών από την κυβέρνηση.

Η Αστυνομία εντόπισε νεκρούς γιο και πατέρα μέσα στο διαμέρισμά του, όταν η μητέρα του μικρού ειδοποίησε τις Αρχές, καθώς ο γιος της δεν εμφανίστηκε στο σχολείο του, την περασμένη Τετάρτη.

Ο πατέρας χρησιμοποίησε ως όργανο του εγκλήματος και της αυτοχείρίας ένα όπλο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.