Άφαντη η 26χρονη μαζί με την 3χρονη κόρη της – «Πήρε το παιδί μαζί με τον πατέρα της κι εξαφανίστηκαν»

Τα ίχνη μίας 26χρονης μητέρας και του 3χρονου παιδιού της αναζητά η Αστυνομία στη Χαλκιδική. Η Ελληνογαλλικής καταγωγής γυναίκα εξαφανίστηκε από το σπίτι της, την Τρίτη. Το ζευγάρι έμενε συχνά στη Χαλκιδική για επαγγελματικούς λόγους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 32χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού και σύντροφος της μητέρας, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής και δήλωσε την εξαφάνισή τους.

xalkidiki-eksafanisi__1_
xalkidiki-eksafanisi__2_
xalkidiki-eksafanisi__3_

Μάλιστα, φαίνεται να κατέθεσε πως έλειπαν και αρκετά από τα υπάρχοντά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, το ζευγάρι είχε πάει στη Γαλλία αλλά φαίνεται πως είχαν μία διαμάχη. Έτσι, ο σύντροφός της γύρισε στην Ελλάδα και εκείνη έμεινε με τον πατέρα της. Λίγες μέρες αργότερα, επέστρεψε και εκείνη και μετά από δύο μέρες εξαφανίστηκε.

«Πήρε το παιδί μαζί με τον πατέρα της κι εξαφανίστηκαν», λέει στο newsit.gr ο παππούς της 3χρονης

Μιλώντας στο newsit.gr ο παππούς του παιδιού, αναφέρει ότι εκτός από την Ελληνική Αστυνομία έχει ενημερωθεί κι η Ιντερπόλ, καθώς υπάρχουν φόβοι η 26χρονη μητέρα να επιχειρήσει να φύγει με την ανήλικη εκτός Ελλάδας.

«Έχουμε προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες. Σήμερα ενημερώνεται και η ιντερπόλ γιατί εξετάζεται η πιθανότητα να έφυγαν έξω. Δηλαδή να πέρασαν παράνομα τα σύνορα για να βγουν από την Ελλάδα», λέει ο πατέρας του 32χρονου.

Το ζευγάρι πριν λίγο καιρό ήταν στη Γαλλία, καθώς είχε επισκεφτεί τον πατέρα της 26χρονης

Το κοριτσάκι τους το είχαν αφήσει στους γονείς του 32χρονου στη Χαλκιδική, ενώ από την Γαλλία δεν επέστρεψαν κι οι δύο μαζί. Το ζευγάρι τσακώθηκε και ο 32χρονος επέστρεψε πρώτος, ενώ η σύντροφος του ήρθε οδικώς μαζί με τον πάτερα της μετά από 20 ημέρες.

«Στη Χαλκιδική ήρθαν από τη Γαλλία με το αυτοκίνητο του πατέρα της. Έμειναν στην Νικήτη κι όταν ο γιος μου τους πήρε τηλέφωνο το βράδυ της Τρίτης, η 26χρονη του είπε ότι είχαν βγει έξω από το σπίτι για να πάρουν κάτι να φάνε. Μετά από 40 λεπτά που τους ξαναπήρε δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο. Μόλις πήγε στο σπίτι είδε ότι είχαν πάρει όλα τα ρούχα του παιδιού κι είχαν φύγει.

Έφυγαν με το αυτοκίνητο του πατέρα της, τώρα εάν έχουν φτιάξει και πλαστά χαρτιά για να περάσουν το παιδί από τα σύνορα δεν το ξέρω. Έχουμε δώσει φωτογραφία του αυτοκινήτου αλλά και τις πινακίδες του», λέει ο παππούς της 3χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Καλλιθέα: Η Περιφέρεια Αττικής σφράγισε το «Κέντρο Ειδικών θεραπειών», όπου περπατούσε σε περβάζι 11χρονος ΑμεΑ

Τέμπη: «Έχασα το μοναχοπαίδι μου, την Αγάπη μου, δεν θα κάθομαι να περιμένω τα μέτρα στήριξης» ξεσπά η μητέρα

Μαστροπεία 14χρονης: “Ντρέπομαι για τα παιδιά μου. Δεν ευθύνομαι εγώ, έκανα ό,τι μπορούσα για να τα σώσω…” ξεσπά η μαμά της

H δράση του 44χρονου προπονητή ταεκβοντο: Το προφίλ του καλού οικογενειάρχη – “Θέλουν να του κάνουν ζημιά οι κοπέλες”