Αγγελική Δαλιάνη και Μάνος Παπαγιάννης θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά!

Σε λίγους μήνες η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης θα σφίξουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο μωράκι τους. Το αγαπημένο ζευγάρι των ηθοποιών 8 χρόνια μετά την απόκτηση της πρωτότοκης κόρης τους Λυδίας, ετοιμάζονται να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Η ανακοίνωση της χαρμόσυνης είδησης έγινε χθες από την ίδια την ηθοποιό που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram ένα βιντεάκι από τον υπέρηχο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στον γυναικολόγο.

«Ξανά μητέρα», έγραψε η Αγγελική Δαλιάνη κάτω από την ανάρτηση ενώ και ο Μάνος Παπαγιάννης που μοιράστηκε και εκείνος το βιντεάκι σχολίασε «Τέλος οι φάρσες, μπαμπάς ξανά».

Η ηθοποιός καλεσμένη σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της λέγοντας ότι  “Πολλές φορές ξεχνάω ότι είμαι έγκυος και μου το θυμίζει η κόρη μου. Ευτυχώς όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής και συνεχίζω κανονικά ό,τι έκανα, αλλά δε αγχώνομαι γιατί και μόλις έρθει το μωρό θα έχω βοήθεια από την Λυδία μου, που περιμένει το αδελφάκι της”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Αγγελική.

Μάλιστα αποκάλυψε και πότε έμαθαν το ευτυχές νέο αναφέροντας ότι  “Αρχές Μάρτη μάθαμε για την εγκυμοσύνη. Ήμουν διστακτική στην αρχή για δεύτερο παιδί, αλλά το ήθελα πολύ. Και η Λυδία είχε ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη να της φέρει ένα αδελφάκι. Το ήθελε πολύ!”.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα να πάνε όλα καλά και υποδεχθούν με υγεία το μωράκι τους!